vrijdag 30 januari 2015

Poezen frutseltje ***





Eindelijk weer eens een berichtje van mij, we zijn natuurlijk heel druk geweest met het leeghalen van het huisje van mijn moeder en nu op een paar kleine dingetjes na is alles weg. Vandaag nog de laatste kasten naar ons huis gebracht want die gaan een paar oudjes vervangen. Afgelopen 26 januari zou ze 93 jaar geworden zijn. Mijn hoofd en mijn gevoel stond totaal niet naar creatief bezig zijn, maar toch heb ik van de week dit piepkleine poezen frutseltje gemaakt, 4 cm. groot. Niet lachen hoor want het stelt natuurlijk helemaal niets voor, en de foto's genomen met mijn telefoontje zijn ook niet al te best gelukt maar toch wilde ik even een postje schrijven, een teken van leven geven door dit gekke frutseltje te laten zien. En straks als alles weer iets rustiger in mijn hoofd is geworden ga ik weer heerlijk aan de slag met iets nieuw creëren, want daar mee bezig zijn geeft mij ook veel innerlijke rust. Wens jullie allemaal een heel fijn weekend toe ***


12 opmerkingen:

  1. Geloof graag dat de geboortedag van je mam geen makkelijke dag was. Iemand zei ooit tegen me bij de dood van mijn schoonpa dat alle seizoenen gepasseerd moeten zijn voordat je verdriet gaat slinken. En daar bleek inderdaad waarheid in te zitten.
    Veel sterkte lieverd x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief Josje,

    Wat zal dat moeilijk voor je zijn geweest de eerste verjaardag van je moedertje, en dan is ze er niet meer.Ja dat is een groot gemis, en ik weet er helaas over mee te praten meis.Wat hebben jullie hard gewerkt om het huisje van je moeder leeg te halen, dat is toch snel gegaan.Wat fijn dat je,je gedachten even op nul kon zetten, en toch weer en klein snoezeltje hebt gemaakt..heerlijk..Dag lieverd wens je liefs, Marijke XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kijk, lieve Josephine, ze zeggen niet voor niets: het zijn de kleine dingen die het doen.............en ze hebben gelijk, kijk maar naar poezen frutseltje! Frutseltje is schattig en ik houd van die kleine kunstwerkjes die opeens een echt poesje zijn geworden. Leuk!!!! Stel je voor, 10 op een rij, of moet ik zeggen rijtje?! Gezellige boel!

    Jullie zijn nu bijna klaar met de dingen die jullie moesten doen en nu kunnen jullie even een stapje terug doen misschien. Genieten van de sneeuw en het mooie licht dat vaak voorbij komt nu. Sneeuw op een overgebleven bloemblaadje....vogelvoetjes..........er is zo veel te zien. Gewoon even staren.....niets doen.......kan zo fijn zijn.

    Ik wens jullie ook een fijn weekend en als de tijd daar is komt er wel weer een nieuwe creatie uit je handen..............Frutseltje heeft in elk geval de eerste stapjes al gezet!

    Liefssssssssssss! Pink

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo, ik ben een nieuwe volger van je mooie blog. Ik vind je frutseltje heel mooi en schattig :-). Ik leef met je mee wat betreft je gemis, het heeft uiteraard veel tijd nodig, goed dat je je gedachten kan verzetten met het creëren van zulke mooie dingetjes. Veel sterkte!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattig poezen frutseltje, Josephine !
    Het ziet er zo lief en teder uit ... dus ik denk wel dat het wat voorstelt
    omdat je je gevoelens erin gelegd hebt ...
    Veel inspiratie voor straks !
    Fijn weekend,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een schattig poesje in een glas,het wordt al een hele bende bij elkaar ,
    allemaal al even mooi !
    groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vreselijk zo'n eerste verjaardag
    Maar fijn dat je toch nog even zin had om te knutselen . Sterkte ermee . Lieve groet Leni.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Lieve Josephine.
    Wat ben ik weer laat met reageren hè. Maar beter laat dan nooit toch? Wat een schattig klein frutseltje heb je nou weer gemaakt. Een echt poesje. Fijn dat je toch heel even je zinnen kon verzetten. Wat komt er veel op je af hè als je alles leeg moet maken.Fijn dat je een paar kasten in je huis kon gebruiken, dan heb je iets heel tastbaars om je heen. Je gaat nu een erg lege tijd tegemoet, eerst je verbouwing en nu dit hele trieste. Hopelijk kan je je draai weer vinden in je knutsels. Zorg dat je lekker tot rust komt lieverd.
    Liefs van Rietje

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een lieffie......moeilijke tijden voor je lieverd...ik geef je even een dikke knuffel liefs van mij....x!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ciaooooo!!! ma che carini tutti gli orsi che hai fotografato!
    Così belli!
    sono vicina a te e ai tuoi pensieri....piano piano il tempo porterà serenità nel tuo cuore....
    un bacio
    con affetto
    Annalisa

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Vind dit kleintje een schatje hoor lieve Josephine, fijn dat dit fröbeltje toch een beetje je gedachten in beslag kan nemen. Kan me voorstellen dat het gemis erg groot is nu. Denk aan je, dikke knuf van mij.
    Liefs, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hello Josephine,
    De kleine creaties zijn gewoon lieveling! Ik hoop dat u zich concentreren op alle gelukkige herinneringen aan je moeder. Ze kunnen hier niet met je fysiek, maar ik geloof dat ze is altijd bij je.
    Grote knuffel,
    Giac

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥