vrijdag 1 mei 2015

Rondje tuin ***






Lieve mensen, lopen jullie even een rondje mee door mijn tuin, ik heb er maar een aantal collage's van gemaakt omdat ik zoveel foto's had genomen en het anders wel een hele lang rij zou worden. Toch leek het me leuk om de nodige foto's te laten zien. Het is echt een feest om alles in de tuin tot bloei te zien komen, en ohhhh wat staat er eigenlijk al veel te bloeien. Ook heb ik tussendoor veel voorwerpen van zink, gedroogde pompoenen, schalen vol knikkers, allerlei schelpen en natuurlijk overal tussendoor allerlei stenen die ik in de loop der jaren meenam als ik op vakantie was geweest. Ook maak ik vaak van gesnoeide takken hartvormen waaraan ik dan met ijzerdraad een knikker bevestig, en die hangen dan aan de schutting zo hier en daar. Op de voorlaatste fotocollage zie je aan de rechterkant drie voorwerpen van aardewerk, een hoge vaas, een kannetje met oor en een pot met deksel. Dit zijn voorwerpen die mijn moeder zelf gemaakt heeft en ze staan nu ergens in de tuin te pronken. En op de laatste foto zien jullie nog iets grappigs, het zijn vijf kleine kaboutertje van slechts 7 cm. groot, en deze vond ik ook bij mijn moeder thuis tijdens het opruimen van haar huisje. Ik heb ze aan een ijzerdraad gehangen tussen twee takken van de rode beuk. Je moet er wel vlakbij staan want anders vallen ze niet op maar dat vind ik juist leuk die kleine grapjes. Hoop dat jullie het gezellig vonden om even met mij mee te lopen en te genieten van alle lentekleuren, het is toch om vrolijk van te worden, voor mij voelt het in ieder geval als puur genieten ***

 

10 opmerkingen:

  1. Wat een heerlijke colage heb je gemaakt!
    Zo fijn dat de wereld weer groen kleurt. Mei is altijd zo een heerlijke maand, veelbelovend vind ik ze, ik hoop op heel veel zonnige dagen ;)
    Fijn weekend,liegs, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha en 'liegs'moet dan 'liefs'zijn:) grrr. aaipad he :) :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat heb je toch een geweldige tuin Josephine en wat geweldig de kleine kaboutertjes in de boom! Je hebt dat decoreren zo in je hè?! Mooi! Heb lekker meegewandeld en nieuwsgierig als ik kan zijn heb ik gespeurd naar een hartje met een knikker aan de schutting maar niet gevonden:)))) maar ik kan me voorstellen hoe dat er uit ziet, mooi!
    Als je het niet erg vindt loop ik vanmiddag nog stilletjes een rondje!

    Liefsssssssssss! Pink

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto 's zeg- prachtige tuin ...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Josephine, je hebt een prachtige tuin, en mooie fotocolages gemaakt.
    Ik zou ook verliefd zijn op die schattige kaboutertjes hoor !!
    Ze staan perfect in hett boom landschap!
    Ook je poezenkind vind ik mooi gemaakt...
    Nog een fijn weekend,
    Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Josephine jij hoeft helemaal niet op vakantie. Wat een prachttuin heb je en zo mooi verzorgd. Bijzonder dat je in je tuin spullen van je moeder hebt gezet. Die kaboutertjes mogen ook best eens hier komen logeren hoor. Zo leuk. Ik wens je een heerlijk weekend.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige tuin heb je Josephine en wat leuk allemaal herinneringen aan je mamske en je vakanties. Schitterend zo in je collages, je kijkt je ogen uit.
    Veel liefs van Rietje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou zeker...ik heb ook geniten hoor ...!....liefs Ria...x!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hi Josephine wat een mooi foto's van de tuin.
    En hoe heet die witte rakker met pootjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. hey hey...prachtige foto collages van je rondje tuin...het is echt genieten nu he!...ik kan er ook zo van genieten

    ps het orbje was idd een mooi cadeautje ;)
    fijne avond liefs ramona

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥