donderdag 11 oktober 2018

Sarina een nieuw berenkind ***


Met dit heerlijke weer de laatste tijd heb ik al de nodige uurtjes buiten doorgebracht, uiteraard met tuinwerkzaamheden maar ook heerlijk relax gewerkt aan dit nieuwe berenkind, ze heet SARINA. Ze is gemaakt van een mooie katoenen fluweelsoort, wel lastig om te verwerken omdat het erg rafelt maar het is gelukt. Ook heb ik bij dit beertje een paar oogjes gebruikt die ik van klei heb gemaakt en beschilderd, in mijn vorige post schreef ik daar al over. Op haar buikje heeft ze een heel oude knoop, deze knoop heeft ooit op een jurkje van mijzelf gezeten toen ik nog een heel klein meisje was. Ook het stukje kant is al heel oud. Mijn moeder had heel veel oude spulletjes in een hoog kastje met heel veel lades die vol zitten met van alles en nog wat. Dat kastje staat nu bij ons, zal er eens een paar foto's van maken, het is echt zo'n lekker rommelkastje vol verrassingen. Dit beertje heeft weer zo'n lief lang lijfje, het hoofdje maak ik soms wat breder of groter en de armpjes zijn ook niet altijd gelijk maar eigenlijk is het 1 patroon die door verschillende materialen te gebruiken steeds weer een heel ander eindresultaat uitstralen. Heel fijn weekend alvast gewenst, CARPE DIEM ***8 opmerkingen:

 1. Eigenlijk zijn het prachtige 'steun' beertjes...leuk om ze hier weer vaak te zien!@@@

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Josephine,
  Echt super leuk!! Ik vind dit zo leuk hoe je dit in elkaar hebt gezet.
  Zo zie je maar wat je van divverse lapjes en stofjes kunt maken.
  Echt een heel grappig koppie ook en een mooie naam erbij. Je weet ze ook altijd weer mooi te fotograferen. Grappig met dat mini hondje. Gweweldig!!

  Fijn weekend,
  Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. SCHATTIG, hoe krijg je het voor elkaar.
  Genoten van de foto's van alle beertjes en diertjes die je maakt, geweldig.
  Ik heb nog een vraag over een foto programma, zou je me willen mailen> heel graag,
  Fijne dag, groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Josephine, dit beertje is in een prachtige stof gemaakt, de kleur past perfect bij het kanten topje !! Knap hoe jij de oogjes zelf gemaakt hebt !
  Ik wens je nog een fijn weeknd !
  groetjes van Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is Sarina een lieverdje... ze kijkt ietwat triest uit haar oogjes, maar dat heeft wel wat. Als ik naar de drie op een rij kijk, dan zie je heel verschillende uitdrukkingen, maar ze hebben dan ook alle drie verschillende ogen. Wat een geduld moet je hebben bij zo'n klein beertje en dan ook nog werken met zulke rafelige stof...
  Fijne zondag, groetjes v Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat bijzonder dat je nog zulke oude spulletjes van jezelf hebt.
  En dan nu gebruikt voor dit mooie beertje.
  Ze staat daar prachtig te wezen bij de rest.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een schatje zeg...wat leuk dat je dat kant nog hebt van je moeder...ik heb zo weinig nog van vroeger...zo jammer...maar het is niet anders moet het ermee meedoen de dingen die ik heb koester ik..maar moet een bijzonder gevoel zijn daar mee te mogen werken......liefs fijne geniet week van mij x 💕

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooie beertjes. Die groene is echt prachtig met dat kant en die mooie knoop.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥