zondag 17 februari 2019

Vlinder van stof en Nierstenen brrr ***







Om met de laatste foto te beginnen, het zijn simpel wat foto's die ik thuis nam en zien jullie dat ik zelfs nog kerstballen op een schaal heb liggen, een slinger met lampjes er doorheen en dat staat erg gezellig. De foto met de rozen dat is echt een giller, ruim twee weken geleden zag ik deze rozen gewoon bij een supermarkt en ik vond de kleur zo mooi. Ze waren 30% afgeprijsd maar dacht dat ik er in ieder geval wel een week van kon genieten. En nu na ruim twee weken zien ze er nog bijna uit alsof ik ze gisteren gekocht heb, haha zoiets heb ik nog nooit meegemaakt, en  NEE het zijn geen kunstbloemen. En eindelijk ben ik weer eens verder gegaan met een poging om een insect van stofjes te maken, het is dit keer een fantasie nachtvlinder geworden, ongeveer 5 cm. doorsnee Nu ga ik eens bedenken welk insect de volgende gaat worden. En dan over de nierstenen, afgelopen donderdag, ik had net gekookt en alles stond op tafel, en opeens zo uit het niets werd ik ongelooflijk beroerd, stekende pijn in mijn zij en terwijl normaal genomen altijd een zeer lage bloeddruk heb liep het op tot bovenwaarde 200 en onderwaarde 97, mijn hartslag was toen 117 vreselijk transpireren en het ijskoud hebben, schrok me helemaal wild en heb de dokterswacht gebeld, na een gesprek hebben ze een ambulance naar me toegestuurd omdat ze het niet vertrouwde. Ze hebben van alles en nog wat onderzocht en konden niet echt iets vinden maar stuurde me meteen naar het ziekenhuis. daar werd ik weer onderzocht door een arts, en die vermoede dat het nierstenen zijn. Vrijdag ben ik meteen naar mijn huisarts gegaan, in mijn urine zat bloed en dat betekend inderdaad dat het een niersteentje is, heb nu zetpillen die kan ik eventueel bij een aanval gebruiken en als het woensdag niet over is dan volgt er een echo. Zo'n rotsteentje kan echt de toevoer totaal belemmeren, jakkes. De stekende aanvallen heb ik op dit moment niet en hoop dat ik inmiddels het steentje al heb uitgeplast. Geniet allemaal van deze aangename lentedagen, ongelooflijk gewoon ***


10 opmerkingen:

  1. Ai, ai...je bezorgd me een nachtmerrie! Eerst dacht ik dat je de niersteentjes op de vlinder genaaid had...Kon het niet aanzien en nam een slok water! Pff, gelukkig had de vlinder geen niersteentjes en die van jou?
    Plas ze er zo snel mogelijk uit!
    Welterusten....@@@

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je vlinder is prachtig. Maar wat een schrik zeg als je je ineens zo beroerd voelt. Wat kan een mens dan toch weinig hebben. Hopelijk blijft het hierbij.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ai, wat vervelend die nierstenen.... Ik hoop maar dat je daar snel van af bent op een natuurlijke manier!
    Een fladderend vlindertje is heel wat prettiger.. Wat heb je deze schitterend gemaakt. Ik vind de pootjes ook zo grappig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Josephine,
    Dat is inderdaad schrikken zeg. Wat een verhaal.
    Hopelijk gaat het snel beter met je. Wel fijn en voor jou ook geruststellend dat je weet wat er aan de hand is, want zo ineens een zeer hoge bloeddruk had ook iets anders kunnen zijn.
    Oh oh oh...!!

    Vandaar dat die bloemen nog zo mooi staan, die willen je wat op fleuren. Prachtig zijn ze nog. En wat een leuke vlinder heb je ook gemaakt. Zo grappig.

    Nou Josephine doe nog effe rustig aan en heel veel beterschap toegewenst!!

    Liefs en een dikke kus,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Josephine,
    Het spijt me zo te horen over de nierstenen. Mijn moeder had ze en ik herinner me dat ze ongelofelijk veel pijn had. Ik hoop dat het nu beter met je gaat en doe het alsjeblieft rustig aan en zorg goed voor jezelf.
    Grote knuffel
    Giac

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dag Josephine, hopelijk ben je vlug van je probleem verlost hoor !
    Mooi zo je insecten in stof !
    groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jeetje.....pfff ik weet er alles van heb ooit snachts een aanval gehad ...wist niet wat het was werd wakker met opgeblazen gevoel in mijn buik en vreselijke rugpijn...was zo geroerd ik dacht wat is dit nou....dacht even dat ik zwanger was en ween had ik denk nee 48 en nu krijg ik een kind echt...wist me geen raad......toen kon ongeveer 2 uur niet plassen ik dacht echt dit is foute boel....maar toen het toch lukte en de pijn wat minder werd en ik wat rustiger toch weer gaan liggen de volgende ochtend gelijk naar huisarts en ook mijn urine wees nierstenen uit...ik had hem waarschijnlijk na die periode van niet kunnen plassen toch uitgeplast...ben nog nooit zo vang geweest dacht echt ik ga dood...maar na 5 jaar ben ik er nog gelukkig en heb er nooit geen last meer van gehad gelukkig ...nou meis hoop dat het voor jou ook zo afloopt.....dikke knuffel liefs Ria 💕💕

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Nou nou, dat is schrikken, niet niks zeg zo'n aanval, hopelijk blijven ze weg nu. Je miniatuurtjes zijn weer prachtig....past het nog allemaal in je huis...:-) haha, ze zijn maar klein he maar je hebt al een hele verzameling,
    Geniet van het zonnetjes, groetjes Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jeetje Josephine das niet mis hoop dat je al weer een beetje opgeknapt bent en dat de stenen nu weg zijn.
    Prachtig is het vlindertje geworden heb de eerste vlinders in de natuur ook alweer gespot. Groetjes Leintje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieverd, dat klinkt niet echt goed! Ik hoop dat het intussen beter met je gaat!!Is al even geleden dat je dit logje plaatste!Dus ik hoop echt dat het over is!

    Heel veel sterkte in ieder geval!

    Liefs Thea♥

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥