vrijdag 30 december 2022

Gehaakte sjaal voltooid * * *


Een aantal posten terug liet ik al een begin zien van een sjaal die ik aan het haken was en inmiddels is de sjaal voltooid. Het is gemaakt van een Amazing cake van Alison & Mae, het garen is 100%  katoen en weegt 150 Gram. De breedte van de sjaal is 25 cm. en de lengte is 2 meter 35 cm. geworden, een mooie lengte.


Hier nog even een tussenstand lengte, de donkere onderrand is heel donker paars bijna tegen zwart aan maar dat is niet goed te zien op de foto's.


Een hoopje sjaal bij elkaar, best een uitdaging omdat een beetje creatief vast te leggen. 


Hier laat ik nog een keer het patroon zien, misschien is er iemand die dit patroon ook wil haken, het is heel makkelijk en bestaat alleen maar uit stokjes haken zoals het patroon weergeeft. 


Even proberen hoe het gaat en staat natuurlijk en dat viel niet tegen, driemaal om mijn hals heen,  en het materiaal voelt heerlijk zacht aan, en 150 gram is ook helemaal amper voelbaar.


Lieve mensen, iedereen wens ik een bruisende en veilige jaarwisseling  toe, en voor 2023 hoop ik dat er VREDE op aarde zal komen, we leven nu in een gekke onbegrijpelijke wereld. Ook wil ik graag mijn vaste volgers bedanken voor alle lieve reactie's die ik heb mogen ontvangen, en hoop dat we in het nieuwe jaar weer volop van elkaars blogs kunnen genieten. Dat het een vreedzaam en creatief jaar mag worden, een jaar waar muziek in zit. Wens jullie 365 gouden dagen met iedere dag een briljant moment, al is het nog zo klein, laat het een schitterend lichtpuntje zijn * * *

15 opmerkingen:

 1. Dat zijn mooie wensen. Dankjewel. Ik wens jou vrede en alle goeds. Je sjaal vind ik prachtig en het staat ook prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sjaal een mooie afsluiter van dit jaar. Ik wens jou ook een fijn liefdevol nieuwjaar en sluit me bij jouw lieve wensen aan ❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige sjaal en mooie wensen. En hoopvol Nieuwjaar gewenst

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat deze prachtige sjaal nog net op de valreep is afgemaakt. Je kunt hem nu meteen dragen, want oei... wat voelt die wind fris aan. De tinten staan je geweldig!
  Dankjewel voor alle mooie wensen, ik sluit me er graag bij aan.
  Goede jaarwisseling gewenst hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer een prachtig en lief blogje vandaag Josephine.
  Allemaal mooie wensen voor het nieuwe jaar.
  Die wens ik jou ook toe, en ook veel gezondheid, want dat is erg belangrijk om je fijn te voelen en te kunnen genieten van de mooie dingen in ons leven die ook vast in 2023 wel weer komen.
  Je hebt een prachtige sjaal gehaakt, hij staat je ook heel leuk.
  Een fijne jaarwisseling en ik ga in het nieuwe jaar weer van je blog genieten.
  Liefs,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dankjewel voor je mooie wensen. Voor jou hetzelfde geniet alle geluksmomentjes die in het nieuwe jaar je pad kruisen. Je sjaal is prachtig geworden, fijn dat hij lekker licht in gewicht is. Staat je prachtig Josephine.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die mooie sjaal kun je nu goed gebruiken. Fijne jaarwisseling en een gelukkig, creatief en gezond 2023.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat is de shawl prachtig geworden, de kleuren zijn ook zo mooi. Zo'n 'cake' heeft ook geen ingewikkeld patroon nodig. Als sierraad, zoals jij hem gedrapeerd hebt, staat het ook goed. Dank je voor de mooie wensen, ze zijn wederzijds. Gezondheid en Vrede staan voorop. Ik hoop dat ieder zijn verstand gaat gebruiken en een eind maakt aan alle ellende, hebzucht en macht. Een hele fijne jaar wisseling en een inspirerend 2023. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De sjaal is zo mooi geworden en staat je prachtig, Josephine !
  Ook jij bedankt voor al je lieve reacties en mooie posten hier op je blog ...
  Wens jullie een fijne jaarwisseling en een gezond, gelukkig en creatief 2023 !

  Nog even ivm je vraag over de camera ... stond op een tripod.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi, je sjaal! En uiteindelijk nog heel erg lang geworden ook! Een goede jaarwisseling gewenst en een prachtig en creatief 2023 en verder sluit ik me helemaal bij jouw wensen aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je sjaal is heel mooi geworden, staat je goed !
  Ik wens jullie ook een mooi jaareinde en een spetterend nieuw jaar !

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Een prachtige sjaal om het nieuwe jaar mee in te luiden. De allerbeste wensen Joséphine!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Lieverd ik wens jou ook heel veel kleine lichtpuntjes…dat het maar weer een gezellig blogjaar mag worden …liefs alle goeds van mij en Leaf 🍀❤️🐾🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een mooie sjaal. Hij staat je goed hoor. Ik wens je veel plezier ermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat mooi! Wat is hij lang, je hebt er veel geduld voor nodig gehad! En een foto van jou, ik heb er volgens mij nog nooit eerder een van je gezien! Mooie dame!
  Ook voor jou de allerbeste wensen, dat 2023 maar een heel mooi blogjaar mag worden!! Dikke knuffel vanuit het verre Limburg!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥