vrijdag 20 november 2015

Verjaardags bloemen ***









Ben wel een beetje laat met deze post maar ik wil jullie toch even mijn bloemenpracht laten zien die ik kreeg op mijn verjaardag. Dat was op 7 november, maar pak maar gewoon iets lekkers hoor de taartjes zijn nog steeds vers, hahaha. Het was een heel gezellige verjaardag tot in de late uurtjes, om half vier s ' nachts ging ik voldaan naar bed toe. Heb een prachtige grote hortensia gekregen met 13 bloemen erin, een aantal boeketten, een heel leuk plantje in een cerise bloempotje, weet even niet hoe dit plantje heet. Van mijn lief kreeg ik een prachtige jas. Ook kreeg ik heel veel heerlijke dozen bonbons die inmiddels al bijna op zijn, ohhhhh erg hé, ben er zo dol op. Bonnen voor een kwekerij en nog meer leuke cadeautjes. Vind het altijd heel leuk om jarig te zijn, allerlei telefoontje gekregen, e-mails en een heleboel kaartjes, per post en via internet. Hoe ouder hoe gekker zeggen ze weleens? ? ? ? ? Zou dat kloppen, wat denken jullie? Wij gaan morgen behangen, dus we schieten al lekker op. Wens iedereen alvast een heel fijn weekend toe ***


11 opmerkingen:

  1. Van harte gefeliciteerd lieverd. Je bent zo een mooie vrouw, innerlijk en uiterlijk. Je straalt je levenslust uit!
    Ik wens je nog heel veel mooie jaren erbij toe, drie dikke kussen, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hartelijk gefeliciteerd we zijn bijna leeftijdsgenoten. En ik deel mijn mening met Sonja . Van binnen en van buiten mooi. Wat fijn dat je zo'n heerlijke dag hebt gehad. En verwent zie ik. Geniet er maar fijn van.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Als nog gefeliciteerd ziet er allemaal prachtig en lekker uit !


    En hoe ouder hoe gekker.?k ben ook een leeftijdgenoot dan aan het begin van de 60 .maar nou gekker ... hou nog steeds van de frutsels en tutsels - ,want er is heel veel wat ik leuk vind.Maar ja ,dat had ik al toen ik heel jong was en dat is gewoon niet verandert in de jaren ....fijn weekend,Joan

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd !!!!......mooie leeftijd hoor......heel raar maar dacht dat je jonger zou zijn...gek eigenlijk he we bloggen al zolang zo vertrouwd maar kennen elkaar niet persoonlijk best wel jammer eigenlijk...je ziet er super goed uit hoor !..en het voelt bij mij vertrouwd en als echte vriendschap om hier te komen we hebben al zoveel gedeeld samen...fijn weekend liefs Ria x succes met behangen !

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve Josephine, nog van harte gefeliciteerd !
    En zoals Ria zegt, je ziet er inderdaad veel jonger uit !
    Wat een prachtige bloemen en cadeautjes heb je gekregen ... zo fijn dat je een hele gezellige verjaardag had !
    Mmm, dat lekkers, weet even niet wat ik moet kiezen, ziet er allemaal overheerlijk uit ... :-)
    Fijn weekend,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nog van harte gefeliciteerd. Als ik je foto bekijk, kan ik eigenlijk niet geloven dat de leeftijd die erbij staat klopt. Ik zie gewoon een jong gezicht.
    Ik heb trouwens net het roze gebakje genomen, het smaakt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Josephine,
    Allereerst nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
    Je bent flink in de bloemetjes gezet. Wat een prachtige boeketten.
    En wat zien die gebakjes er lekker uit...hmmm...!!
    Dat moet een onvergetelijke dag zijn geweest. Ennuh..nu weer aan het behangen...je bent een bezig bijtje Josephine..hihi...!! Succes!!

    Lieve groetjes en een dikke kus,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  8. EHIIII MA TANTI TANTI TANTI AUGURI TESORO MIO!!!
    SEI UNA BIMBA!!!!
    38 ANNI!!!!!
    NO 68!!!!
    AUGURI DI CUORE!
    ANNALISA

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hey Josephine,een beetje laat, maar ik wil je toch een gelukkige verjaardag toewensen ! Fijn dat je genoten hebt, en wat een mooie boemen heb je gekregen.
    Je hebt de foto's knap bewerkt hoor, nog een fijne week,
    Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Lieve Josephine, de bloemen zijn vast verlept, de koekjes op maar je plantjes zijn er nog wel denk ik. Heb me afgevraagd: wist ik dat Josephine jarig was? Het is er gewoon bij in geschoten denk ik...............MAAR: alsnog een VERSE bos beste wensen en van harte gefeliciteerd!!!!! Sorry voor de vertraging, uitgerekend jij.

    Heel veel liefs van Pink

    BeantwoordenVerwijderen
  11. un bacio grande grande
    buona giornata....qui freddo e pioggia....

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥