woensdag 31 oktober 2018

Lotte met haar kleine popje ***







Van één van de kussensloopjes die ik onlangs kocht heb ik weer een nieuw klein beertje gemaakt, deze stof is grappig maar erg onhandig om mee te werken, als ik een grotere maat had gemaakt was het waarschijnlijk iets beter gegaan. Toch is het een grappig beertje geworden. Haar naam is LOTTE, en heb er nog een klein popje bij gemaakt dan kan Lotte gezellig spelen met haar popje, haha. Heerlijk dat getuttel met stofjes, dit beertje heb ik een keer een paar stevige benen en armen gegeven en de voetzooltjes van Lotte en  het allerkleinste popje heb ik met  borduurgaren een beetje versierd. Hebben jullie ook al lekker de kachel aan, ben heel nieuwsgierig wat voor winter we gaan krijgen na deze prachtige zomer die we achter de rug hebben, misschien wel een strenge winter en dat lijkt me heerlijk eerlijk gezegd. Fijne week verder ***


10 opmerkingen:

  1. Schattig schattig schattig! Zoals ze daar zit voor die prachtige geborduurde letterlap... En de stof waar je Lotte van maakte is echt heel leuk; je moet er maar op komen om daar een beertje van te maken!
    Ja, het is opeens koud hè.. Zondag hebben we de houtkachel aan gehad, en overdag staat de verwarming nu ook aan. Het is hier buiten rond de 3 graden overdag (we zitten vlak)...
    Ik denk dat we een wisselvallige winter krijgen met een aantal winterse hoogtepunten!
    Fijne dag, groetjes v. Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent lekker bezig. Heerlijk zoals jij dat kleine spul steeds in elkaar zet. En het is als altijd weer zo schattig.
    Veel liefs van Rietje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Josephine,
    Hoe schattig is die beer. Ik ben dol op de stof en zijn hoed en kraag zijn prachtig. We begonnen onze kachel 2 weken geleden te gebruiken. de zomer in Montreal was niet heet, en het ziet er naar uit dat de winter erg koud zal zijn.
    Grote knuffel
    Giac

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Josephine,

    Ja, niet alles stoffen werken prettig. En het is wel raar dat je daar pas later achter komt!! Dat zie je nooit voor je gaat knippen!
    Maar het is jou weer prima gelukt! Een prachtig beertje is het geworden. Maar jij gaat natuurlijk ook door tot het naar je zin is!

    Het is echt herfst intussen, maar ik hou er wel van.

    Fijn weekend alvast, liefs Thea♥

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Josephine,
    Wat ewn grappig beertje is dit weer geworden.
    Jij weet ook telkens van allerlei lapjes en stukjes stof weer ontzettende leuke dingen te maken. Ontzettend knap met al dat gepriechel. Leuk dat je er ook telkens names voor bedenkt.
    En wat weet je ze ook telkens weer op een leuke manier te fotograferen. Fantastisch om te zien.

    Lieve groetjes,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  6. En schatje weer zeg! kleur vind ik erg mooi en de passende achtergronden er bij, top!
    Fijn weekend hoor,

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Inderdaad, elk seizoen heeft zijn eigen schoonheid! Net als jouw popjes, volmaakt of minder volmaakt, ze hebben juist daardoor allemaal iets eigens. Ik zie ze erg graag! @@@

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je zwoegen op de stof is wel beloond. Wat een schatje is het geworden.
    En van mij mag het hoor een strenge winter.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leukkie ...mooie kleur ook !....volgens mij de kleur van onze nieuwe bank ....maar weet niet precies want hij is er nog niet ....wachten duurt lang....fijn weekend en nee!...geen strenge winter please ...ben geen wintermens liefs van mij !...💕💋

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Heel knap gemaakt Josephine, hopelijk blijft de winter nog lang weg...
    groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥