donderdag 27 juni 2019

Het eiland Lindau in de Bodensee ***






MDCCCLVI {1856} Romeinse cijfers op de voet van de Beierse leeuw met uitzicht op de vuurtoren bij de haveningang van Lindau.

We zijn weer terug van een heerlijke vakantie  op het prachtige eiland LINDAU in de BODENSEE . Het was behoorlijk warm dagelijks zo'n 30 graden hetgeen we helemaal niet verwacht hadden maar natuurlijk geweldig om alles te bekijken en kleine uitstapjes te maken. We zijn al een paar dagen geleden terug gekomen maar zijn op dit moment heel druk doende in de tuin, je merkt pas als je een tijdje bent weggeweest wat je altijd dagelijks doet in de tuin, er is veel snoeiwerk, en alle rozen soorten moeten verlost worden van uitgebloeide bloemen om de nieuwe knoppen te stimuleren. Dus binnenkort zal ik nog uitgebreid een post over deze heerlijke vakantie maken en nog een aantal mooie foto laten zien van deze bijzondere omgeving, tot dan ***


7 opmerkingen:

  1. En of het daar mooi is langst heel de Bodensee trouwens ook wij hadden er prachtig weer jaren geleden herinner me nog dat de dag in Lindau super koud was.
    Geniet van het werk in de tuin altijd ontspannend ik roep wel eens na een vakantie volges mij hebben ze met onkruidzaad gestrooid 😄 fijn weekend groetjes Leintje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Josephine,
    Dat ziet er niet verkeerd uit daar. Lekker hoor om daar zo wat uitstapjes te maken tijdens je vakantie. Echt hele mooie foto's. Foto 6 is best bijzonder, prachtig met dat beeld zo uitkijkend over het water!!
    Voorlopig houd de zomer lekker aan dus geniet er ook hier maar lekker van.

    Liefs, Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beautiful photos. Gardens don't know when we are on holiday, they just keep growing! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is het daar mooi! Zowel de natuur als de cultuur is de moeite waard...
    En ja.., die tuin... Daar is veel werk te doen deze weken, klopt helemaal. Je hebt voor je gevoel altijd een achterstand als je terug bent van vakantie..

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk wat fijn ....dat heb je weer mooi zitten ....mooie foto’s ik kijk uit naar het vervolg...liefs Ria 💚🍀💚🍀💚

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig al die oude gebouwen en standbeelden. We hebben het bord Lindau genoeg gezien op weg naar Oostenrijk maar we zijn er nog nooit geweest.
    En die tuin vraagt na een vakantie heel veel werk. Maar gelukkig is het niet meer zo warm zodat het wat aangenamer werken is.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dag Josephine, prachtige foto's hoor !
    Ja , en in de tuin is het genieten, maar er moet dan ook altijd eerst gewerkt worden hé.....zonnige groetjes van Simonne.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥