donderdag 27 januari 2022

Verder gaan met waar ik gebleven was * * *


Zo af en toe kom ik weer wat tegen waar ik lang geleden ooit aan begonnen was, en het was echt lang geleden namelijk 1999 toen ik deze fantasie tekening heb gemaakt. Getekend met Oost - Indische inkt, potlood en een beetje aquarelverf. Daarna ben ik begonnen met deze fantasiebewerking te gaan maken, en de bedoeling was toen om daar een tweeluik van te gaan maken. En die tweede kwam er dus nooit, vandaar dat ik nu ben begonnen met de tweede helft. 


Ze zijn niet groot slechts 7 X 12 centimeter. De stipjes in dit tweeluik zet ik met een pigment liner want met Oost Indische inkt krijgt je snel grote vlekken14 opmerkingen:

 1. Wow, wat mooi! Je bent een kunstenaar! En zo fijntjes, echt schitterend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooi gedaan!
  en als ik het formaat bekijk, heel fijntjes.
  Mijn favoriet is de 2e .

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echte kunstwerkjes met super mooie details, Josephine !
  Het gaat een prachtig tweeluik worden !
  Wens je alvast een fijn weekend,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Na zoveel tijd is het leuk om zoiets moois terug te vinden! Wat ik zo knap vind, is dat je weer naadloos weet aan te sluiten bij je stijl van toen. Prachtig hoe je de draaiingen herhaalt op een net weer andere manier.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie tekeningen. Ik kijk er met veel bewondering naar, want tekenen kan ik echt niet. Ik vind de combinatie van zwart-wit met wat blauw heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het heeft even geduurd, maar leuk en goed dat je het af gaat maken. De tekeningen zijn mooi én tijdloos!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat kun jij prachtig tekenen. Hoe langer je er naar kijkt hoe meer je er in gaat zien. In de eerste zag ik een orchidee en in de tweede een pauw die nieuwsgierig en een beetje uitdagend de wereld inkijkt. Heel mooi om naar te kijken. Knap dat je dat kunt, ik denk dat je er een vaste hand voor moet hebben en heel veel geduld. Ik ben benieuwd naar het tweede deel. Groetjes Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat ben je toch creatief!! leuk dat je de tweede ook af gaat maken, zoals je ooit wilde doen. Inderdaad, hoe langer je kijkt, hoe meer je er in ziet. Groetjes en nog veel teken plezier, Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥