vrijdag 4 februari 2022

Frutsels * * *


Ben weer eens aan het frutselen geweest, dat zijn van die momenten dat ik iets wil maken maar weet eigenlijk niet wat. Ben met vilt wat schijfjes gaan maken waar ik wat versieringen op heb aangebracht, ze zijn ongeveer 4 cm. doorsnee. Maar wat ik er van gaan maken weet ik zelf nog niet, hebben jullie dat ook weleens?


Het zijn twee  schijfjes op elkaar die ik een beetje heb opgevuld.


Een tijdje geleden heb ik ook eens een lap vol viltcirkels gemaakt en eigenlijk heb ik daar ook nog nooit iets mee gedaan. Wel leuk om het af en toe door je handen te laten gaan maar er iets van maken is toch leuker. Het zou zo maar kunnen dat ik de nieuwe cirkels daar verder in ga verwerken?


Ook kreeg ik zin om weer eens wat Inchies te gaan maken,  dus eerst maar allemaal vierkantjes van 1 inch groot {klein} tekenen en uitknippen.


De blokjes liggen hier nog los op een tekenvel omdat ik er nog iets achter wil maken en misschien nog een  kleurnuance wil toepassen maar daar twijfel ik nog over. Het is een beetje een abstracte weergave van de natuur.

Ook ben bezig geweest met het maken van drie ATC kaartjes voor de ATC ruil die Mieke ook dit jaar weer georganiseerd heeft. Het is heel leuk om daar aan mee te doen, alleen kan ik nu nog niet laten zien wat ik heb gemaakt om dat de ruil nog niet is voltooid. Dus die laat ik op een later tijdstip zien.

13 opmerkingen:

  1. Heel herkenbaar maar hoe leuk is dat. Straks komt er vanzelf een bestemming of einddoel voor ze zien er leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige cirkels! Zie ik wattenstaafjes?
    Oh ja, inchies, dat is ook zo lekker om te doen!
    Lekker frutselen zonder eindbestemming is heel ontspannend. Toch vind ik het vaak moeilijk om gewoon bezig te zijn voor het bezig zijn; ik vind het dan 'zonde' dat iets moois in de kast of een doos beland... Maar ik ben het aan het leren! 😉

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha Marjan, nee hoor het zijn geen wattenstaafjes. Het zijn van die bosjes meeldraden die je kan gebruiken als je bloemen van papier of van stof maakt. Ze bestaan in allerlei kleuren. Ze zijn veel kleiner dan wattenstaafjes en ook van een ander materiaal.

      Verwijderen
  3. Je bent lekker creatief bezig geweest! Ja, het is wel herkenbaar ... zomaar een beetje 'rommelen', en soms krijg je daar hele goede ideeën van!
    Cirkels zijn fijne vormen om mee te werken. We lezen het wel tzt als je van de 'oude' lap en de nieuwe cirkels iets gemaakt hebt...
    En je inchies zijn weer prachtig, blijft ook altijd weer leuk om met regelmaat te maken.
    Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke werkjes. Op gegeven moment kun je het vast weer een leuke bestemming geven. Nu had en heb je veel plezier van het creatief bezig zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Erg leuk om met vilt te werken, ze zijn ook zo mooi versierd en de mooie inchies zul je vast weer creatief verwerken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Knap dat je eigenlijk niet weet wat je gaat maken en dat er dan zoiets leuks tevoorschijn komt.
    Ik kan het niet om zomaar wat te rommelen wat geen eindbestemming heeft. Dan voel ik me heel nutteloos bezig. Dus dan maar haken en breien en kaarten maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ook weer heerlijk creatief bezig geweest, de lap met cirkeltjes is misschien mooi om er een boekomslag van te maken.
    Maar wie weet heb je zelf al een veel beter idee :)
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Het is ook heerlijk om zomaar wat te frutselen.
    Ziet allemaal erg leuk uit en je vindt vast wel een manier om al dat moois ergens voor te gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk, die vilten cirkels. Af en toe is het toch gewoon fijn om creatief bezig te zijn zonder dat het weer iets moet worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtig, je bent weer heerlijk creatief bezig!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat enig, die rondjes. Ik heb nog vilt liggen, misschien ook eens iets mee gaan doen!? Ik kreeg een mooie viltkaart van je, echt heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Om zomaar wat te frutselen heb je de vilten schijfjes prachtig versierd, Josephine !
    Misschien kunnen het mooie broches zijn ?
    Oh, de inchies zijn altijd zo leuk en deze vind ik weer super !
    Wens je een fijne week,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥