maandag 15 juni 2009

Hoe lelijk toch een beetje mooi kan zijn.









Gisteren liep ik boven langs mijn kijkkast, dat is een antieke bureaukast waar werkelijk van alles en nog wat in staat, en waar bijna bij alles ook weer een verhaal aan vast zit. Mijn oog viel op de verzameling oude en antieke hondjes die ik in een ver verleden eens aan het verzamelen ben geweest. Eerlijk gezegd vond en vind ik ze eigenlijk vreselijk lelijk maar dat hield me nu juist bezig. Het was nog een heel gedoe om echt oude hondjes te pakken te krijgen. Maar het is me toch gelukt een aardig aantal bij elkaar te verzamelen. Hier laat ik maar een klein aantal zien om een indruk te krijgen hoe een gedeelte van mijn kijkkast eruit ziet, erg hé.......met deze lelijke
hondjes, die ik nu ze zo allemaal bij elkaar staan toch ook weer iets moois vind hebben.

3 opmerkingen:

  1. Hee, ik heb ook altijd zo'n kast gehad, vol met allerlei betekenisvolle prullaria. Ik zal er ook eens een blogje aan wijden, goed idee!
    En die hondjes: ik vind ze prachtig. Mijn zus heeft er ook een paar; een boxer en 2 herdershonden. En ik ben sowieso dol op lelijke hondjes.
    Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve Crea,
    nu ik ze weer zie weet ik dat je die allemaal in de kijkkast heb staan.
    Je heb een ding mee ze blaffen niet,maar ze zijn best heel leuk.
    Ga nu weer naar mijn eigen webje toe
    liefs Spinneke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Josephine,

    Hoe "lelijke" dingen mooi kunnen zijn. Je zet er een aantal bij elkaar op een mooi oud kleedje en het is wederom een lust voor het oog.

    Liefs, Carla

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥