woensdag 14 juli 2010

Rondje tuin + UITSLAG + Vakantie...














Vandaag heb ik dus de uitslag gekregen. Vorige week na de twee laatste onderzoeken kreeg ik vrijdagavond een maagbloeding, zaterdagochtend nog een maagbloeding. Natuurlijk voelde ik me vreselijk en het is ook best wel angstig. Heb een weekendarts gebeld, bij nader onderzoek was gelukkig mijn bloedwaarde nog behoorlijk goed. Daarna en nu ook voel ik me een stuk beter, behoorlijk goed zelfs. De uitslag van de bloedonderzoeken waren allemaal goed. De uitslag van de echo's die gemaakt zijn van lever, nieren buik, enz. waren ook goed. Bij mijn darmonderzoek hebben ze dit keer geen poliepen gevonden, vroeger had ik er veel maar nu dus niets, hoera! En mijn maagonderzoek wees op een ontsteking en een paar poliepen. De poliepen kunnen geen kwaad vertelde de internist en hoeven niet verwijderd te worden, en voor de ontsteking heb ik maagbeschermers gekregen. Het stukje weefsel wat ze hebben afgenomen en op kweek hebben gezet daar was nog geen uitslag van maar naar alle waarschijnlijkheid gaat het om een bepaalde bacterie, die als die eventueel aanwezig  zou zijn ook goed te behandelen is. Dus alles positief.....geweldig hé? Heel erg bedankt voor jullie lieve medeleven, dat heeft me goed gedaan en ik ben blij dat ik deze goede uitslag kan melden.
Wij gaan nu alles goed is a.s vrijdag toch voor een paar weekjes naar Italië, eerder voelde ik me zo naar dat het er op leek dat het niet door kon gaan.
Tevens laat ik nog wat foto's van tuinplanten zien die ondanks alle weersomstandigheden nog steeds volop in bloei staan, op een paar omgeknakte takken en bloemstengels van knolbegonia's na. En de hortensia's zoals bij velen denk ik hebben het wel erg moeilijk met deze tropische hitte.
Iedereen wens ik een fijne zomerperiode toe, en jullie zien me t.z.t wel weer verschijnen. Zal jullie zeker gaan missen allemaal....maar op vakantie neem ik nooit mijn laptop mee, heerlijk even helemaal wat anders doen...cultuur snuiven en heerlijk uit eten gaan, en natuurlijk mooie foto's nemen.....

Tot dan lieve allemaal...
"Carpe Diem"


29 opmerkingen:

  1. Wouw!! wat fijn dat alles goed is.
    Een zorg minder.
    En geniet nu dubbel van je vakantie!
    We wachten je mooie foto's af..

    Gr Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je zulke goede berichten hebt gekregen. Wat 'n opluchting. Heerlijk nu even een paar weken alle angst van je af laten glijden en vakantie vieren in het prachtige Italie. Ik wens je een super tijd/vakantie en geniet van alles om je heen. Fijne tijd, Trudie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Josephine,

    Meid...wat eng allemaal.
    Maagbloedingen...da's niet niks zeg.
    Maar gelukkig dat de uitslagen goed zijn.
    En nu maar even genieten van een wel verdiende vakantie.

    Lekker uit rusten....en even helemaal niks...
    We zien je weer.

    liefs Carla.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve Josephine. Wat een heerlijk goed nieuws. Ik wens je een heerlijke vakantie toe, zonder zorgen. Lekker uitrusten en genieten.
    Veel plezier.
    Liefs van Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pffff....wat een opluchting !!!! ben zo blij voor je !!!!...wat een mooie tuinfoto's....en ik wens je een hele fijne vakantie !!! geniet !!!! en rust lekker uit......liefs Ria....

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Fijn dat het goed met je gaat!
    Geniet van je heerlijke vakantie!!!
    Veel plezier en tot "wobs"!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Josephine, fijn dit goede nieuws te horen, dat is toch een hele opluchting !
    Mooie tuinfoto's heb je gemaakt en Bono er zo lief bijgezet !
    Wij hebben deze avond een hevig onweer gehad en er is toch wat vernield, mijn klaprozen lagen tegen de grond en de hortensia's helemaal uit elkaar.
    Ik wens je een fijne vakantie, Josephine, geniet ervan !
    Tot ziens,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wat fijn, nu kan je heerlijk ontspannen op vakantie vertrekken. Lief, hoe Bono - hupsakee - uit de foto's komt gesprongen. Lieve groet, @nne
    PS. ik kijk vol spanning uit naar de vakantiefoto's

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dag Josephine, wat een heerlijk nieuws dat alle uitslagen goed waren, moest steeds aan je denken.... wat zal dat spannend zijn geweest. En nu maar lekker op vakantie om even bij te komen, ik wens jullie een hele fijne tijd. Enneh....je foto's van de tuin zijn weer prachtig, wat leuk, zoals je Bono erin verwerkt hebt. Tot later, lieve groet, Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat fijn dat alles goed met je is...geniet van dat gevoel...ik wens je een fijne zomer toe!

    Mooie foto's van je tuin ook!

    Groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Dag lieve Josephine, wat een nare tijd heb jij gehad. Ik hoop dat je nu heerlijk gaat genieten op vakantie en dat je klachten nu echt over zijn.
    liefs Jannet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Josephine,
    Is me dat even schrikken,maar ik ben blij dat het terug beter met je gaat.
    Wens je alle goeds en veel beterschap toe !
    Groetjes Mireille

    P.S:Prachtige foto's !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Lieve Josephine,

    Eerst was het even heel erg schrikken toen ik je post begon te lezen.....maar al snel lees ik dat het nou de goede kant op gaat en de uitslagen van onderzoeken binnen zijn.
    Fijn om te lezen dat jullie aan de vakantie kunnen beginnen,en hopelijk gaat het een héle leuke tijd worden en voel jij je goed genoeg om ook daadwerkelijk te kunnen genieten van al dat fraais wat Italië te bieden heeft.

    Lekker druk vandaag met inpakken....en wegwezen dan!

    Je bloemen in de tuin zijn plaatjes...zó mooi!!!
    En hopelijk is er in de tuin gisteravond tijdens het noodweer wat over Nederland trok niks vernield!

    Hier zijn ze op dit moment bezig om de grote takken die van de wilde peer gerukt werden voor het huis op te ruimen.
    Gister waren wij bij kleinzoon die jarig was en bij het naar huis gaan vannacht zagen we onderweg wat de op een tornado lijkende windhoos voor ellende heeft aangericht in het Brabantse.

    Maar het zonnetje laat zich al weer zien.
    Goede reis!!!
    Fijne vakantie!!!
    Tot schrijfs en lieve groetjes,
    Ger

    BeantwoordenVerwijderen
  14. hoi josephine, wat ben ik blij voor je dat je deze vervelende perioden toch goed af kan sluiten. geniet van je vakantie meid! groetjes van jootje.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat fijn dat je zulke goede berichten hebt gehad. En nu kun je lekker van de vakantie gaan genieten.

    Lieve groet Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Josephine,
    Ik ben blij te lezen dat het weer goed met je gaat.
    Je bent wel helemaal binnenstebuiten gekeerd met onderzoeken, maar goed ook vinf je niet?
    Dan kun je nu met een gerust hart op vakantie en lekker genieten, dat heb je wel verdiend.
    Mooi foto's weer van je.
    Ik kijk naar je vakantiefoto's uit, die zullen ook mooi zijn.
    Lieve groetjes,
    Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi lieve Josephine, even iets van me laten horen. Ik was zo benieuwd hoe het met je ging en wat heerlijk om te lezen dat alle onderzoeken positief zijn, je kan nu met een gerust hart naar Italië toe gaan.
    Alhoewel ik wel schrok toen ik las dat je een maagbloeding heb gehad, wat een angstig moment moet dat zijn geweest.
    Nu lieve meis ik wens je een heerlijke vakantie toe, even tot rust komen en de batterij weer opladen.

    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een goed bericht. Althans goed wat de uitslag betreft. Maar twee maagbloedingen is toch wel een beetje schrikken.
    Ik kan me zo goed voorstellen dat je je rot gevoeld hebt en ook de opluchting die je nu voelt. Ik wens je een heel fijne vakantie. Ik zal je wel een beetje missen. Maar over een poosje krijgen we weer posts van je. Heel veel plezier en lekker bijkomen van de afgelopen moeilijke tijd!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Hoi Lieve Josephine,wil nog even bij je reageren allereerst dank je wel voor je lieve reactie op onze blog en,wat een fantastisch goed nieuws dat alle uitslagen goed zijn,helemaal top en, dan willen we je een hele fijne vakantie toewensen,geniet ervan.
    Je tuinfoto’s zijn prachtig.

    Lieve gr inka

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik ben blij voor jou met de goede uitslagen van al de onderzoeken , hoop dat je maag ook snel weer gezond wordt .
    Voor Italië wens ik jullie een mooie periode toe en wens je ook veel liefs van mij !
    ♥RINI♥

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Zo blij Josephine dat alles goed is,oke op de ontsteking na dan,ik hoop dat die ook gauw weg is,want ondertussen heb je al een poos last en dat is niet fijn,dus beterschap.

    Prachtig je foto`s van de planten en je lieve Bono erbij,ik vind de onderkant van de pioenroos heel erg gaaf.

    Ik wil je een fijne vakantie wensen en veel plezier,lieve groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ha Josephine,
    OOOh wat fijn meid dat het zo goed is afgelopen!!
    wat een opluchting!! Ga je echt genieten van je vakantie!! Spannende tijd hoor en dat wachten op uitslagen duurt altijd zo verschrikkelijk lang!!
    Heerlijke foto's weer zeg! Ik vier op dit moment vakantie maar vind dat ik wel eventjes op jij blog moet reageren hoor!! Ik wens je een hele fijne en bijzondere vakantie toe.
    Lieve groetjes
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Dag Josephine,
    Door de vakantiedagen een tijdje geen blogrondje gemaakt, dus ik schrok wel van het bericht over de maagbloedingen. Ben blij dat het nu weer goed met je gaat en dat je op vakantie kunt. Ontspanning op dit moment is natuurlijk reuzegoed. Bij mijn man gebeurde een poosje geleden hetzelfde daar lag de oorzaak in de 'bacterpilorie'. De bloeding is dan wel schokkend maar ook een natuurlijke waarschuwing dat die bacterie in je maag aanwezig is. Die kan namelijk wanneer je er niets aan doet uitgroeien tot maagkanker. Mijn man kreeg er medicijnen voor om hem te doden en vervolgens moet hij eens in het jaar een blaas- ademtest doen om te kijken of hij niet is teruggekomen. Eigenlijk dus heel goed dat het lichaam door middel van zo'n bloeding een waarschuwing afgeeft. Maar misschien zit het bij jou wel anders hoor. Maar omdat je nog geen uitslag had, zou die bacterie weleens de oorzaak kunnen zijn.
    Nou, geniet maar lekker van je vakantie en maak maar veel mooie foto's gaan we in het najaar weer lekker genieten!
    Lieve groet, Marja

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Joséphine, ik ben zo blij dat alles er goed uit ziet wat je gezondheid betreft. Ik heb vaak aan je gedacht. Het is fijn dat jullie nu lekker naar Italie kunnen zonder dat je helemaal in de stress zit. Je foto's zijn zoals gewoonlijk prachtig en ik vind je kunstwerk op de "cover" heel bijzonder. Veel plezier en ik hoop dat je je steeds beter gaat voelen. Veel liefs van Lilian

    BeantwoordenVerwijderen
  25. jeetje zeg, je laat mij wel schrikken, maar wat ben ik blij dat het weer goed gaat met je.
    doe maar rustig aan hoor en geniet maar van je vakantie.
    je foto,s en rondleiding door je tuin zijn zoals altijd weer super mooi.
    wat heb je een prachtige bloemen zeg en alles ziet er zo verzorgd uit.
    liefs van an en pas goed opjezelf

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Oh wat heerlijk positief nieuws meid......
    Dat mag nu ook wel eens......
    Kan me voorstellen dat er grote paniek was bij zo'n maagbloeding....maar het gaat weer de goede kant op dus.
    Dik verdiend je vakantie...geniet, laat los en ontspan maar heerlijk en maak maar veel dierbare herinneringen.....
    Tot snel en liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Hi!!
    Very very good your blog!!! Magnificent!!! I love your work! Thank you for add me!!!
    Regards,
    Paulo Zerbato.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥