woensdag 26 september 2018

Weekje Zeeland ***












We zijn weer terug van weg geweest, we waren al steeds van plan om even weg te gaan maar met die geweldige weerberichten in het vooruitzicht vorige week hebben we maar meteen iets geboekt. We zijn een weekje naar Zeeland geweest en dit keer de omgeving Zeeuws Vlaanderen. In 2015 waren we in de buurt van Middelburg en die omgeving vinden wij eigenlijk mooier dan waar we nu geweest zijn. Maar natuurlijk is er genoeg te bekijken, we zijn in Brugge, Gent, Breskens, Catzand-Bad, Sluis en Oostburg en natuurlijk ook naar Knokkke geweest en ik vergeet er vast nog een paar. Heerlijk om elke dag rond te struinen op plekken waar je weleens maar lang geleden geweest bent. Gent is zo mooi, al die monumentale panden zijn werkelijk PRACHTIG om te zien en dan nog met een blauwe hemel en een aangename zonnestralen heeft een mens toch niets te klagen hé, haha. Wij hadden een vakantiehuis uit 1897 in Aardenburg, de oudste stad van Zeeland las ik en hoopte daar veel oudheden tegen te komen, maar helaas is tijdens de oorlog bijna 80 % plat gebombardeerd, en op een paar oude gevels en kerken na was het nu eigenlijk jammer genoeg een saai stadje geworden. We hebben genoten van een heerlijke week ***

9 opmerkingen:

  1. Hoi Josephine,
    Je hebt inderdaad een lekkere periode gehad.
    Fijn hoor om zo al die mooie plekjes te bezoeken. Ik hou daar ook altijd wel van. Je hebt er mooie foto's kunnen maken. Prachtig die beelden aan die gebouwen en objecten.
    Grappige foto ook van jullie zelf. Erg leuk gedaan met dat speldje.

    Lieve groetjes,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zeeland is een hele mooie provincie! En wij vinden juist Zeeuws Vlaanderen weer zo geweldig mooi, die heerlijke ongerepte weidse natuur.. Maar misschien ligt jullie interesse nog meer bij cultuur?
    Wat een heerlijk weer hadden jullie, dat maakt het toch wel extra leuk.
    En leuk om je eens op de foto te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey Josephine, zo te zien hebben jullie een drukke en mooie week gehad. Fijn dat je ons laat meegenieten door je prachtige foto's !
    Fijn weekend en groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige foto's heb je gemaakt en wat heb je geboft met het weer.

    Veel liefs van Rietje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Owww wat heerlijk zeg...weekje weg...wij zijn laatst naar Duitsland geweest was ook zo fijn even weg ..wat een mooie foto’s zeg !...fijne week lief# Ria 🧡

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Imagens lindas e cheias de arte. Feliz semana. Cumprimentos.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zeeland is en blijft mooi, zei de zeeuwse :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥