donderdag 28 november 2019

Maroesjka een nieuw Poesje ***









Het witte poesje waarmee ik bezig was is inmiddels voltooid. Al een paar dagen probeer ik foto's te maken maar met dit sombere weer is dat eigenlijk onmogelijk om dat mooi te krijgen zonder te flitsen, dus de kwaliteit laat te wensen over. Ze heet MAROESJKA en is ongeveer 8 cm groot.  Gemaakt van 22 kleine stukjes harige viscose. Deze stof koop ik altijd online, het komt uit de Steiff Schulte fabriek in Duitsland die de mooiste stoffen verkoopt  voor het maken van dieren. De kastanjeboom had nog amper blad maar ik kon nog net van  twee uilen een foto nemen, die nacht vroor het en de boom was in één keer kaal. De uilen hebben nu een ander beschut plekje gezocht, ik denk dat ze in de grote dennenboom achter in de tuin zitten, in ieder geval twee stuks zitten nu aan de voorkant van ons huis in een Oostenrijkse den. Het blijft toch bijzonder om deze prachtige dieren zo dichtbij te hebben ***

8 opmerkingen:

  1. Hoi Josephine,
    Wat heb je dat weer leuk gedaan. Ontzettend knap. Vooral ook als je leest hoe klein hij daadwerkelijk maar is. 8 cm. wat een gepriechel moet dat zijn. Maar je hebt het weer fantastisch voor elkaar. Prachtig is het geworden en ook weer erg leuk en origineel gefotografeerd.
    En super dat je deze prachtige uilen zo hebt kunnen fotograferen. Erg mooi en heel bijzonder dat ze zo ieder jaar weer in je eigen tuin zitten. Super gedaan Josephine!!

    Lieve groetjes en een fijn weekend,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Weer een poesje erbij... wat een leukerd is Maroesjka en haar naam is ook mooi! Ze kan het zo te zien wel goed met het andere poesje vinden.
    En je hebt weer prachtige foto's! Ja, het valt niet mee in dit seizoen en het donkere weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dag Josephine, het nieuwe poesje is echt een schatje !!!
    De uilen zijn echte fotomodellen, ze kijken recht in je lens, prachtig !
    ik wens je nog een fijn weekend.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wowww prachtig die uilen...maar je beertje ook hoor ...liefs Ria 💕💕

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat prachtig. Dat moet een hoop gepriegel zijn geweest ,maar het resultaat is geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend mooi en knap gemaakt! En die uilen, ook al zo mooi, bijzondere ogen hebben die altijd, heel sprookjesachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Weet je, Josephine, soms denk ik; Waar is je enthousiasme betrokkenheid toch gebleven? Was het misschien erg afhankelijk van...?

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een snoezepoes! Mooi gemaakt Josephine! Geweldig die uilen zo dicht bij huis, bijzonder hoor!
    Fijne week en lieve groetjes, Evelyne

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥