zaterdag 7 december 2019

Ontspannend frutselen op de computer ***




Vanavond was het weer eens zo'n avond dat ik in mijn fotobewerkingsprogramma ontspannend wat zat te tekenen, op een gegeven moment ga ik dan spelen met mogelijkheden van zo'n programma. De tijd vliegt voorbij en van de oorspronkelijke tekening is inmiddels al lang niets meer zichtbaar. Vraag me niet wat ik allemaal gedaan heb want ik weet het zelf niet meer, er zijn onuitputtelijk veel mogelijkheden. Ondanks ik dit programma al heel lang gebruik [ het is echt een oldtimer ] kom ik nog steeds allerlei verrassingen tegen. Het is best elke keer een uitdaging en in ieder geval voor mij een heerlijke rustgevende bezigheid, ***


6 opmerkingen:

  1. Hallo Josephine dank je wel voor je leuke berichtje ja waar blijft de tijd of je nu terug kijk naar vroeger of achter de pc bezig ben vliegt de tijd.
    Mijn vader had een camera (niet iedereen had die) al werd er zuinig met het rolletje gedaan was vast prijzig voor die tijd heb ik iets meer foto's.
    Nu kan je maar blijven nemen wat niet leuk is gooi je weg of ga er mee experimenteren zoals je deed er blijft niets over dan een leuke creatie.

    Geniet nog even van de zondag voor je het weet is beze ook weer om. 😉
    Lieve groetje Leintje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Josephine,
    Grappig toch dat je daar zo lekker mee bezig kunt zijn. Je kunt er van alles mee met zo'n programma en dat laat je ook meteen zien. Zo ontzettend leuk.
    Ja.., en als je daar mee bezig bent vliegt de tijd.

    Groetjes, Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nou, dat ziet er heel kunstzinnig uit! Ik dacht even dat je ook aan de procreate was... Zo'n apple programma waar je van alles mee kunt maken. Maar ik denk dat ik jouw werk veel leuker vind!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie werken zeg. Leuk om zo creatief bezig te zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk Josephine ...liefs Ria 💚🎄💕

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dag Josephine, inderdaad heel leuk om met die programma's bezig te zijn, je ontdekt telkens weer nieuwe mogelijkheden !
    Fijn weekend en groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥