woensdag 1 februari 2023

Stitch Camp vervolg [ 3 ] * * *


Eerst wil ik iedereen bedanken voor de reactie's op mijn vorige post over het probleem met het laden van foto's op mijn computer. Wat me vooral opviel dat bijna iedereen het weer op een andere manier de foto's op de PC geplaatst krijgen.  Het lukt mij wel via mijn telefoon maar die bestanden zijn zo GROOT, per foto wel zo'n 2 MB. Kleiner kan ik het niet instellen, en dat wil ik niet. Na dat ik de vorige post schreef dacht ik vlak voor het afsluiten ik ga het nog 1 X proberen, en wat denk je naTien dagen ploeteren werkte het weer eens voor 1 keertje wel. Vandaar dat ik nu mooi de foto's kan laten zien van de vorderingen.


Op de bovenste foto zie je dat ik ook een mooie grote kraal erin verwerkt heb. En op deze foto weer wat dikker materiaal. Het is echt heerlijk om er mee bezig te zijn, en eenmaal op dreef ben ik bijna niet meer te stoppen.

Eigenlijk laat ik nu alleen detailfoto's zien van borduursels, het verfraaien van het geheel.


Allerlei kraaltjes, van een stukje fluweel heb ik een blad geknipt en verwerkt, een soort van stopwerkje gemaakt. Eigenlijk ben ik nu wel zo ongeveer tevreden. Het was een fantastisch leerproces.En nu denk ik bij mezelf, wat zou ik hier nu van kunnen maken, misschien knip ik het wel doormidden en maak er een rechthoek van die dan ook weer mooi wordt afgewerkt en dan inlijsten bijvoorbeeld. Wat me ook wel een mooi idee lijkt om er een Crazy Quilt van te gaan maken doorandere materialen toe te voegen, moet daar maar eens rustig mijn gedachten over laten gaan, wordt vervolgd.


Inmiddels heb ik de nieuwe data overdrachtskabel voor mijn camera besteld en nu maar hopen dat het kabeltje het probleem was, duimen jullie mee 🔹🔷🔹

13 opmerkingen:

 1. Ha ha.....heb je er ook al aangedacht een nieuw kabeltje te gebruiken storing in de kabel kan ook nog. Mooie details

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig resultaat. Vorig jaar heb ik er een rol van gemaakt en wat over was verwerkt als kleine ATC kaartjes van 6x9 ongeveer, voor een ATC ruil

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar heb ik ook nog aan gedacht Conny, om van de restjes ATC kaartjes te gaan maken.

   Verwijderen
 3. Fijn dat de foto’s weer naar de pc wilden en dat dit zo mag blijven, met of zonder nieuwe kabel. Wat mooi zien de details eruit. Het verslavende gevoel van doorgaan herken ik. Ik heb het bewust even aan de kant gelegd. Heb wel een idee over wat ik ermee ga doen. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat prachtig zijn je bewerkingen van de geverfde stof.
  Zóveel verschillende dingen bedacht en ook uitgevoerd.
  Denk er maar eens rustig over na wat je er mee gaat doen en wij wachten met spanning op het, ongetwijfeld, prachtige resultaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het nu weer gelukt is! Ik vind je creatie echt prachtig!
  Ik gebruik het programma fotoverkleinen.nl voor het verkleinen van de foto's die ik voor m'n blog gebruik. Dan "knip" ik er ook wel eens een detail uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb net even gekeken aar dat programma Akkelien en inderdaad, mocht mijn camera [of de computer] vervelend blijven doen met foto's laden dan ga ik daar zeker gebruik van maken om foto's van mijn telefoon te verkleinen. Bedankt voor de tip!

   Verwijderen
 6. Wt je ook dooet het gaat vaast prachtig worden. Het IS al mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De details zijn prachtig en het zou jammer zijn om dit lapje in de kast te bewaren. Ik weet niet hoe groot het nu is, maar misschien is het leuk om het in een borduurring te spannen en op te hangen. Of een sierkussen er van maken...
  Je kunt gewoon zien dat je er van hebt genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig werk wordt dit! Mooi al die onderdelen die verschillende in materiaal, formaat en techniek. Ben benieuwd watje er mee besluit te gaan doen; niet in de kast leggen hoor, dat is zonde!
  Fijn dat de foto's weer wilden verhuizen, nu maar duimen dat het zo blijft!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt heerlijk zitten "prutsen" met draadjes en knoopjes.
  Vooral die dikke draad die je er op hebt vastgezet geeft zo'n mooi effect.
  Kan me voorstellen dat het moeilijk is te stoppen, zoiets is eigenlijk nooit klaar.
  Groetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat het weer een keer gelukt is, Josephine, zo kunnen we de vorderingen zien ... en wow, dit is zo mooi geworden !
  De details zijn prachtig !
  Een quilt lijkt me wel leuk of voor aan de muur als wandtapijt ...
  Hoop dat het kabeltje de oplossing brengt.
  Geniet van het weekend,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je foto's zijn weer prachtig, zo kunnen we de mooie details goed zien. Leuk dat je ook kralen gebruikt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥