maandag 30 januari 2023

Lieve pluisjes, Miauw, Miauw w w w* * *


Het is bijna niet meer mogelijk is om foto's van mijn camera op de laptop te laden, heb in eerste instantie twee nieuwe batterijen gekocht. Het is al een oud exemplaar die niet meer verkocht wordt maar gelukkig zijn er wel nog steeds onderdelen te koop. Mijn laptop vermeld steeds dat de camera niet herkent wordt, maar na zo'n 20 of 30 pogingen werkt het opeens voor één keer weer wel, en daar baal ik enorm van.
Dus  laat ik nu wat mooie foto's zien die ik tegen kwam op internet.


Van de week ga ik maar eens een nieuwe een nieuwe data overdracht kabel kopen online bestellen want ook die is nog verkrijgbaar voor mijn oude camera. Of dat het probleem oplost weet ik nog niet maar het is te proberen natuurlijk.Hebben jullie weleens problemen met foto's overzetten op je computer, misschien zijn er wel bepaalde trucjes voor die ik nog niet ken, dan hoor ik ze graag. Via Google Foto's krijg ik ze ook niet geladen???


Enig toch dat guitige koppie, het werkt een beetje op mijn lachspieren.


Geniet allemaal van een mooie nieuwe week, het is inmiddels al bijna 1 uur langer licht, JIPPIE .....

13 opmerkingen:

 1. Dacht ik toch even dat je een lieve rode poes had !
  Maar toen volgden er nog meer poezebeesten... Ik vind het altijd nog lastig om ze goed op de foto te krijgen, want ze hebben het door en gaan altijd bewegen op dat moment.
  Zet je de foto's via het geheugenkaartje op je laptop?
  Dan kan het via een snoertje misschien toch wel beter gaan.
  Ik moet tot mijn schande bekennen dat mijn camera eigenlijk nooit meer wordt gebruikt, en alles met mijn mobiel fotografeer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een echte camera maakt natuurlijk de mooiste foto's, maar ik vind dat zo ingewikkeld met al dat instellen.
  Een goede mobiel maakt tegenwoordig ook hele mooie foto's en ook daar kan je de foto's bewerken en aanpassen.
  Ik stuur dan mijn foto's per mail naar mijn laptop en vandaar zet ik ze op mijn blog.
  Maar is snap heel goed dat je dat niet wilt.
  Hopelijk kan een nieuwe kabel de oplossing geven, want een hele nieuwe camera kopen gaat toch wel heel ver.
  GRoetjes,
  Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vind trouwens die laatste zwart wit foto zo mooi! Ik hou van foto's met een zwarte achtergrond.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik haal het kaartje uit mijn camera en zet het via een kabeltje naar mijn pc! Dan kan ik het bewerken, naam toevoegen en/of collages maken. Dan zet ik het in een map en kan de foto's zo plaatsen waar ik wil!
  Vraag me verder niks want dat kabeltje aansluiten heeft mijn man gedaan!!
  Veel succes!

  Liefs Thea♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Of de geheugenkaart van het fototoestel rechtstreeks in je laptop. Kan een optie zijn maar veel laptops hebben daar geen ingang meer voor. Hogelijk helpt het nieuwe kabeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oei, dat is lastig. Ik zet mijn foto's op het geheugenkaartje van mijn fototoestel op mijn iPad met een speciaal stekkertje van Apple. En dan stuur ik ze, via Collect van We Transfer, naar mijn mailadres en dan heb ik ze op de laptop. Is even werk, maar voor mij goed te doen. Mooie foto's laat je zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helaas geen verstand van…succes …maar wel leuke foto’s hoor vooral die laatste !…liefs van mij 🍀❤️🐾🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Sluit je de camera met kabel aan op laptop? Het kan natuurlijk ook zijn dat het in de camera zit en niet in de kabel. Misschien externe kaartlezer voor het geheugenkaartje? Update geweest voor laptop, waardoor de camera niet herkent wordt? Ik zou eens advies vragen bij computerzaak of fotozaak. Succes met oplossen van het probleem, heel vervelend. Groet, Dientje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Balen, zeg! Ja, ik heb ook wel eens problemen. Dan vraag ik m'n zoon om raad :-) Maar ik werk niet met een camera, alleen met de mobiel. Dus dat gaat sowieso niet hetzelfde. Ik hoop voor jou dat het je binnenkort weer lukt. En voor ons ook trouwens! Je maakt altijd prachtige foto's!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat is het toch vervelend als iets niet meer wil werken zoals je gewend bent! Het is zoeken naar een oplossing, ik hoop dat je die vindt zonder dat je teveel op kosten wordt gejaagd.
  Ik heb al jaren geen camera meer en fotografeer alleen met mijn mobiel. Daar heb ik destijds bewust voor gekozen; ik vond het een gedoe om steeds te moeten kiezen tussen camera en mobiel tijdens het fotograferen én ik vond het lastig als ik later foto's chronologisch bij elkaar wilde zetten om er fotoboeken van te maken.
  De foto's van mijn mobiel zet ik met een kabeltje over op de laptop. Ik heb dat ook wel eens via mail gedaan, maar verlies dan toch dan beetje kwaliteit.
  Succes met het zoeken naar een goede oplossing!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een schattige pluisjes, Josephine !
  Mooi gekozen ... ik hou zo van de oude zwart-wit foto's !
  Spijtig dat je nog steeds problemen hebt met je camera. Ik zet mijn foto's met een kabeltje via het camera programma op de computer, misschien kan je het eens proberen met de geheugenkaart rechtstreeks in de computer. Hoop dat je snel een oplossing vindt, want ja, dit is toch heel vervelend voor je.
  Fijne week,
  Sylvia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Pluisjes je foto's zijn weer heel mooi. Ik zet de foto's over met een kabeltje naarxde pc. Ik zirg dat de accu van de camera goed vol is anders heb ik ook wel eens een weigering.
  Ik heb ook niet de nieuwste camera . Maar zojag die het doet en goede foto s maakt.......mwah voir mij prima.
  Succes Josephine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. O nee de pluisjes kwamen van het net geeft niet ze zijn heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥