donderdag 10 september 2015

Papier Plezier ***











Dag lieve mensen, misschien denken jullie wat is dit nu toch weer, vandaag heb ik zitten freubelen zoals je ziet op de foto's, en ik laat jullie zien hoeveel plezier het kan geven om te spelen met 1 simpel stukje papier. Zoals jullie weten vind ik het erg leuk om met papier allerlei creatie's te maken, maar nu vrees ik dat er weer een nieuwe uitdaging bij is gekomen. Hoe frappant is het om van 1 klein velletje papier door er een motief in te snijden dat zo'n velletje papier als het ware tot leven komt en je er allerlei figuren mee kan maken. Op de tweede foto zie je hoe eenvoudig het patroon is, eerst uit de hand de rondingen tekenen en vervolgens uit snijden, [niet zo eenvoudig hoor, haha] en dan op een speciale manier iets vouwen. Je kan goed zien dat het handwerk is want geen biesje is gelijk geworden dat is gewoon erg moeilijk om voor elkaar te krijgen, mij stoort het eigenlijk niet, alles heeft zijn charme zeg ik altijd maar. Toen ik klaar was met het snijden en er foto's van ging maken was ik verbaasd te zien hoeveel verschillende figuren je met 1x hetzelfde uitgesneden motief kan maken, en dat alleen maar door het alle kanten op te draaien. Voor mij was dit dus echt papier plezier, ik kan daar enorm van genieten ***



12 opmerkingen:

  1. LOVE this post! I will share it with my Collage Art Students!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me zeker niet eenvoudig knap hoor! Fijn weekend,Joan

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat mooi en knap ook ! Je vroeg laats naar hemmes....het gaat echt de gioee kant op...hij tijd zelfs weer auto! hij moet alleen binnenkort weer worden geopereerd..we wachten op een oproep...dan maak ik ook weer een update en inderdaad geen bericht is goed ..gelukkig wel!...fijn weekend liefs Ria x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je maakt complete kunstwerkjes. Leuk als je zo je creativiteit kwijt kunt, en inderdaad volgen daar meestal meer ideeën op.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel apart dat brengt mij gelijk op een idee we gaan weer richting de kerst weer eens wat anders.
    Groetjes Leintje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Josephine,
    Dat ziet er ingewikkeld uit. Maar wel ontzettend leuk hoe je dat zo even in elkaar weet te vouwen en te snijden. Echt grappig om te zien!! Een bijzondere creatie en erg leuk als kaart.

    Groetjes en een heel fijn weekend,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi lieverd,
    ooh wat ziet dit er moeilijk uit en wat knap dat het je gelukt is om er echt een kunstwerkje van te maken!!! Ook kleine Oscar is toch zo'n lief en knap beertje, echt superschattig. Heb een heerlijk weekend, ik voel de herfst al een beetje om me heen in de tuin....het is weer genieten buiten.
    Liefs, Ingridxxx.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ontzettend leuk wat je met een stuk papier kan doen. Zo leuk om je beschrijving te lezen. Je hebt er weer zo iets moois van gemaakt.
    Ik wens je een fijn weekend.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ha Josephine! ik zie het helemaal voor me: jij met papier en potlood en een mesje..........en weet je, ik heb dit ook zo vaak gedaan en zelfs een boek gehad en destijds heb ik me ook enorm uitgeleefd!
    Mooi zoals je het licht hebt gevangen (ben jij diep van binnen eigenlijk architect?!) en dat wist vast te leggen.
    Ben benieuwd naar de volgende!
    Fijn weekend! Liefs van Pink

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hey josephine, het was weer heel leuk om te zien wat jij met papier kan doen !
    nog een fin weekend,
    Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je nou toch weer voor prachtigs gemaakt meissie. Wat een kunstwerkjes. Jij kan ook echt alles .
    Veel liefs van Rietje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Zo'n mooie figuren ... en dat met 1 stukje papier, Josephine, weer heel creatief,
    zo fijn dit papier plezier !
    Groetjes,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥