woensdag 25 september 2019

Allemaal streepjes en oude Aquarellen 1997 ***







Op aquarel papier ben ik met fineliners fantasie bloemen gaan tekeningen, door alleen streepjes en rondjes te tekenen krijg je dit grappige effect. Inmiddels is de tekening al in een verder stadium en de bedoeling is om er twee te maken en later in te lijsten. Of het zover komt weet ik nog niet want het kan best zo zijn dat ik ze toch niet geschikt vind om op te hangen. Op zolder kwam ik van de week  wat oude aquarellen tegen, Lelies en eentje met Tulpen, maar dan wel abstract geschilderd. Deze hebben een tijdje in de hal gehangen maar toen we een aantal jaren geleden alles in huis gingen schilderen zijn ze met nog een aantal op zolder beland.  Ze zijn geschilderd in 1997, de tijd vliegt gewoon voorbij ***

6 opmerkingen:

  1. Hoi Josephimne,
    Dat zijn mooi aquarellen. Erg mooi gemaakt toendertijd.
    Vooral met die tulpen en kelkjes vind ik erg mooi. Ja soms moet je wat opruimen en verdwijnt het naar zolder. Maar goed dat je het bewaard hebt.

    Lieve groetjes,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig al die streepjes en rondjes... eenvoud is zo mooi!
    Maar ook je abstracte schilderingen van vroeger vind ik schitterend. Je hebt vast nog wel een plekje om ze op te hangen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi hoor....leuk kleurtje ook !💙 liefs Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke bloemen heb je gemaakt. Lijkt heel simpel:met rondjes en streepjes. Maar ik denk toch dat de kleuren en compositie enig inzicht vragen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hey Josephine, de tijd gaat inderdaad veel te snel voorbij....
    Je toont hier heel knappe werkjes, spijtig dat men niet alles kan ophangen en er dagelijks van kan genieten....hier staan ook de dozen opgestapeld met mijn schilderijtjes...ik wens je nog veel succes.
    groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥