woensdag 16 oktober 2024

2e serie van 10 Collages NR : 4 * * *

 
Wat vliegt de tijd toch voorbij, inmiddels alweer Collage NR: 4. Deze week gaan we de woorden: Burnt Sienna ( kleur)Koud- Schrijven en Kind verwerken. En de kleur  op deze collage is duidelijk aanwezig. Net als het Kind.

In eerste instantie ben ik op aquarel papier de kleur Burnst Sienna gaat schilderen, deze foto nam terwijl ik er mee  bezig was en de verf is hier nog nat., grappig hé zo zonder lijst.  Uiteindelijk heb ik maar een aantal stukjes van het geheel gescheurd en gebruikt. Komt vast nog weleens van pas. Eigenlijk scheur ik bijna altijd alle onderdelen die ik gebruik omdat ik dat een mooi speels effect vind geven. Ook niet helemaal vastplakken maar nonchalant   laten krullen doe ik graag, dat geeft meer charme naar mijn idee.


Voor het woord Koud heb ik van een foto van mijn hond Bono in de sneeuw een tekening gemaakt. De sneeuw zie  je niet op deze tekening want dat is net zo wit als mijn hond Bono ;-)


.Het woord Schrijven gaat over iets heel persoonlijks. Ben namelijk gek op kinderen en vroeger grapte ik altijd dat ik er wel een dozijn van zou willen hebben. Maar helaas is het er nooit van gekomen. Ben drie keer zwanger geweest en alle drie de keren ging het mis in de derde maand van de zwangerschap. En dat was best heel verdrietig in die periode.

Kijken jullie even gezellig mee bij de andere Collage ontwerpers?
Kitty Elizabeth Janny Conny Irene Hannie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥