woensdag 23 oktober 2024

2e serie van 10 collages NR : 5 * * *


Deze week zijn we al aangekomen bij collage nummer 5. We gaan de woorden Paars-Kop en Schotel-Bescheidenheid en Poes verwerken.  Deze tweede serie van 10 heeft bijna elke week wel een woord waarvan je denk, wat moet ik daar nu toch mee maar uiteindelijk komt iedereen er toch steeds weer uit, best heel knap.


Het woord Bescheidenheid, tsja hoe ga ik dat vorm geven. Natuurlijk kan ik gaan omschrijven welke eigenschappen mensen hebben die bescheiden zijn van nature. Vaak zijn ze wat ingetogen maar hebben  ook een realistisch zelfbeeld. Bijvoorbeeld:  je praat niet omdat je moet praten, maar je zegt iets wanneer je iets te zeggen hebt, dat vind ik wel een heel mooie gedachtegang. Op mijn collage heb ik bescheidenheid weer gegeven met de witte dame zonder ogen, ze is niet nadrukkelijk op de voorgrond aanwezig, bescheiden gedrag! Op internet zag ik ook iets  voorbij komen waar ik vreselijk om moest lachen, iets dat totaal Contra bescheidenheid is, deze hieronder  * * *


Heb het even in een lijstje gezet en een plaatje op internet bij gezocht, humor toch?


De Poes heb ik al een tijdje in een map opgeslagen omdat ik hem prachtig vind, met een zwarte en witte marker heb ik allerlei accenten aangebracht  om het wat sprankelender te maken. En de kleur  Paars is ook duidelijk te zien op de collage.


Kijken jullie even mee bij de andere creatieve uitspattingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥