vrijdag 16 augustus 2019

Rondje Tuin ***












Vorige week heb ik weer een serie foto's genomen tijdens mijn rondje tuin, ik weet natuurlijk niet of jullie ook een HIBISCUS in de tuin of op het balkon hebben staan, maar als dat het geval is zullen jullie ook genieten van prachtige bloemen die momenteel volop staan te pronken. Het grappige is dat ik de foto's van de hibiscus genomen heb toen het zo hard stormde en dacht toen die zijn vast helemaal mislukt. Maar eigenlijk was ik blij verrast toen ik ze bekeek want je ziet als het ware de storm in de foto's hahaha, misschien slaat mijn fantasie weer eens op hol maar ik zie het zo. Wat zijn die bloemen prachtig hé, voor de rest nog wat foto's van twee soorten rozen en vlinders die druk doende zijn in de oregano struiken. Geniet allemaal van en heel fijn weekend ***





6 opmerkingen:

  1. Dag Josephine, leuk zulk een rondje tuin hoor !
    Hier staat ook een hibiscus in de tuin te pronken, maar meer de roze kleur, ik snoei die jaarlijks zodat je een bolvormig boompje op stam krijgt.
    Groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Josephine,
    Prachtige foto's heb je gemaakt.
    De bloemen in je tuin staan er erg mooi bij. Altijd mooi om te zien.
    Zelf hebben wij ook een Hibiscus in de tuin staan en staat ook erg mooi in bloei. Het is inmiddels een flinke bos geworden. Ik snoei hem elk jaar in de herfst want anders groeit hij mijn tuin uit...haha..!!

    Groetjes en een heel fijn weekend,
    Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw Josephine wat is het weer genieten van die prachtige bloemen.
    Ben helemaal weg van die paarse hibiscus in onze vorige tuin stond een hele grote wit met rood hart helaas is onze tuin daar nu te klein voor.
    Helaas is er al veel uitgebloeit heb alweer wat uitgebloeide bakken leeg gemaakt en gevuld met viooltjes blijft het nog even gezellig op het terras
    Fijn weekend en geniet van al het moois in je tuin groetjes Leintje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ja, nu ik goed kijk zie ik als het ware beweging in de Hibiscus... wat zijn die bloemen mooi zeg..
    Fijn hè al die vlindertjes.. wij zien er momenteel ook best veel.
    Je hebt een prachtige bloementuin en het lijkt wel alsof ik de geuren ruik!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooooooooi hooor !!...fijne zondag liefs 💕

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat heb je weer prachtige foto's. Ook in ben dol op de hibiscus. Onderweg moet ik altijd een keer omkijken. Ik heb 2 roze staan en heb ook weer 2 blauwe gekocht. De vorige 2 blauwe ben ik verspeeld met het veranderen van de tuin. Ik vind het nog steeds jammer want dat waren zulke mooie bomen. Nu maar hopen dat deze ook weer groot worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥