maandag 24 februari 2020

Mijn naam is Koko ***


Ja lieve mensen, de laatste tijd zie ik zoveel leuke gebreide popjes voorbij komen dat  het bij mij ook begon te kriebelen. Nu heb ik al heel veel soorten dieren gemaakt maar altijd van lapjes stof, een enkele om precies te zijn twee stuks waarvan eentje gebreid en eentje gehaakt heb ik al eerder gemaakt dus dacht daar kan nog wel een nieuwe bij, en dit is een beertje geworden met de naam Koko.  Het gebreide poesje aan de rechterkant heet Minkie, ze vind Koko maar een vreemde snuiter maar wilde  toch wel met hem op de foto. Het mini beertje links heb ik gehaakt.


Heb  wat restjes wol gebruikt die ik had liggen en omdat de wol vrij dik is is Koko groter geworden dan de bedoeling was.



Geniet allemaal van een mooie nieuwe week, en ik hoop dat we binnenkort nu eindelijk eens af zijn van die vreselijke onstuimige stormen, ben er eigenlijk helemaal klaar mee ***


12 opmerkingen:

  1. Oooo, geweldig Josephine! Wat leuk dat je ook in de breipennen bent geklommen en Koko hebt gemaakt... Een prachtige beer met uitstraling en hij ziet er uit alsof je er al 20 hebt gemaakt... perfect joh!
    Ik gebruik ook regelmatig dikkere wol, en dat is eigenlijk ook best leuk voor de variatie...
    Gaat er nog meer komen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Denk het wel Elizabeth, ga proberen een mini formaat te breien. Of het gaat lukken???

      Verwijderen
  2. Oh, nog een dame die deze popjes moest maken. Je bent een grote stoere beer geworden hoor Koko. Je hebt een prachtige warme trui aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat is Koko een lieve en tegelijkertijd stoere beer geworden! Leuk dat je ook besmet bent (dit is tenminste een virus waar we ons geen zorgen over hoeven te maken). Ja, de grootte hangt inderdaad af van de dikte van het garen, maar eigenlijk is dat wel leuk ook vind ik. Ik vind het kleine beertje trouwens ook een schatje, wat knap die dunne armpjes! Is het poesje gevilt? Geweldig zoals die de wereld inkijkt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het kleine poesje is ook gebreid Marjan, alleen heb ik op z'n snuitje, buikje en bovenop het hoofdje wat zitten vilten om wat nonchalance toe te voegen. Bij het mini beertje heb ik alle onderdelen los gehaakt en op een bepaalde manier vast gezet zodat alle ledematen en het hoofdje kunnen bewegen en draaien, heel grappig is dat...

      Verwijderen
  4. Wat een lieverd die Koko, Josephine, heel mooi gedaan weer !
    Zo schattig samen ... goed dat Minkie toch met die 'vreemde snuiter' op de foto wil :-)
    Ik ben die stormen ook beu, het lijkt alsof we alleen nog wind en regenbuien krijgen ...
    Fijne week verder,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind ze alle drie mooi, maar mijn favoriet is Minkie. De materialen die je erbij gebruikt zo leuk. Bijvoorbeeld het kant en pluizige wol voor het poezelige buikje. Schitterend !!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat leuk! Erg mooi ook dat ze op verschillende manieren gemaakt zijn. Ik vind Koko erg goed geslaagd.
    Nu ben ik benieuwd of je vaker "poppenblogjes". gaat maken, ik houd het in de gaten!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Piękne zwierzaki :)
    Josephine patrzę na nie i już się w nich zakochałam :)
    Miłego tygodnia ,
    Buziaki :-*

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dag Josephine, ik vind die nieuwe beertjes heel knap gemaakt hoor;
    het is wel moeilijk om zo klein te werken vind ik.
    Het poesje is heel grappig en lief.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ha ha en weer eentje die om is om deze leuke poppies te breien jaaaaaa...... je raakt er echt aan verslingerd ha ha ha

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Josephine,
    Wat heb je dit weer super leuk gemaakt. Heel bijzonder. Grappig ook om dat beertje zo bij die andere twee te zien. Dan zie je ook pas hoe klein ook dat andere beertje werkelijk is.
    Ik vind dit zo knap hoe je dat telkens in elkaar weet te freubelen. Fantastisch!! En ook zo grappig hoe je ze telkens weet te fotograferen. Ik heb hier echt bewondering voor.

    Lieve groetjes, Marco

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥