maandag 30 mei 2011

Zomer accessoires***







Eigenlijk draag ik bijna altijd ZWARTE kleding ook in de zomermaanden, van mooie stoffen en natuurlijke materialen.  Bijvoorbeeld een taftzijde broek met een blouse van voileachtige stof die als een zacht briesje om je lichaam wappert bij beweging. En om het zomers allemaal wat fleuriger te maken gebruik ik daabij kleurrijke accessoires. Hier laat ik o.a. een roze variant zien maar ik gebruik ook andere kleuren en ook veel zwart en zilver. Een paar makkelijke schoenen, een sjaal voor als het iets frisser is en sieraden die in die kleurlijn meespelen. Gewoon simpele accesoires, geen groeidiamantjes of gouden sieraden want daar hou ik helemaal niet van. Wel heb ik veel ZILVEREN sieraden en nogal robuust zoals jullie op de eerste foto kunnen zien. Ook ringen heb ik in bijpassende kleuren of zilver met allerlei glimmertjes erin.
Tsja....vandaag zou dus een uitstekende dag zijn om zoiets te dragen maar daar het na een woeste stormachtige week een grote puinhoop in mijn tuin is geworden ga ik zomaar eens kijken wat er te redden valt. Het ziet er allemaal wat rafelig uit en allles ligt zo ongeveer plat, zo jammer allemaal ***

EEN FIJNE WEEK ALLEMAAL***


17 opmerkingen:

  1. Ik draag ook alleen maar zwart en grijs. Helaas kan ik niet van die mooie grote kettingen dragen . Krijg subiet pijn in mijn nek. Dit is mijn lievelingsmerk http://www.studiorundholz.de/moskau.htm

    Bij mij in de tuin lijkt het wel of de Annabelle verbrand zijn Heel erg.....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In de winter draag ik ook altijd zwart en allerlei grijstinten. Maar in de zomer toch ook wel lichtere grijstinten en wit.

    Weet nog uit de tijd dat ik borders had, dat ze altijd plat lagen met de wind en regen. Met de soorten die ik nu heb in mijn tuin heb ik daar geen last meer van.
    De annabellen staan mooi beschut en gestut in een rekje. Nu de luizen nog aanpakken...

    fijne week, lia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goeiemiddag Josephine,
    Ik kom mijn koffie even bij jou opdrinken. Wat een leuke post en wat heb je een prachtige verzameling sieraden.
    In gedachten zie ik een heel stijlvol geklede vrouw voor me.
    Ik draag ook veel zwart en grijstinten, maar zomers draag ik ook veel wit en pasteltinten.
    Ik vind zilveren sieraden ook mooier als gouden, maar het enige wat ik iedere dag draag zijn 2 ringen van goud met een dierbare herinnering. Aparte kettingen daar hou ik ook wel van, maar moet eerlijk bekennen dat ik deze nog weleens vergeet om te doen hihi.
    Ik ben vanmorgen ook de tuin ingeweest, alles weer even fatsoeneren na die herfstachtige dagen en nu even genieten van het heerlijke weer.
    Ik wens je nog een fijne dag.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een heerlijke zomerdag hè Josephine!! ben je lekker aan het genieten in je tuin? morgen nog even een mindere dag en dan krijgen we als het goed een paar heerlijke zomerdagen!!

    prachtige sieraden laat je ons zien! ik draag zelf niet heel veel sieraden, ben graag bezig en dan moet het mij niet in de weg zitten.. maar ik vind het wel heel erg mooi om naar te kijken!!
    ik draag ook wel zwart maar 's zomers niet, dan vind ik dat echt te warm, heb jij daar geen last van?
    ik draag graag aardetinten, ben een herfsttype heb ik me laten vertellen.. hou van warme kleuren..
    ik ga nog even een rondje door de tuin met manlief, die net thuisgekomen is!
    geniet nog van een mooie zomeravond:))

    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hoi je hebt mooie ketingen er tusen ik maak ze altijd zelf leuk om te doen een zwart is altijd goed maakt niet waar je hen ga het is altijd gekleed liefs rommy nog bedankt voor je berichtje fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wat een prachtige spullen, en de fotocollage is weer schitterend! liefs, @nne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het allemaal prachtig die juwelen, maar het meeste kan ik niet dragen, ben voor alles allergies, behalve een broche natuurlijk, maar draag ik een ketting, ring of oorbellen alles begint te jeuken en irriteren ook met zilveren sierraden, jammer want ik vind het allemaal heel mooi! en zwart is een geweldige keuze van kleding, ook wit vind ik...

    Succes in de tuin! heel jammer van dat slechte weer...
    Lieve groetjes Michelle

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mooi hoor.....helaas kan ik geen sieraden dragen zelfs geen ringen.....vanwege de reuma....zielig he voor mij.......xxx.....

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Als ik jouw prachtige collectie juwelen zie dan bedenk ik me dat ik ook eens op zoek moet naar mooie accesoires. Ik draag altijd dezelfde ketting met een vlinder aan omdat dit een symbolische betekenis voor me heeft (hij leert me niet te diep over het leven na te denken maar iets meer te fladderen en te genieten ;)
    Maar bij een mooie outfit horen toch de juiste accesoires en jij hebt een heel mooie collectie!
    Wat jammer van je tuin, hopelijk hersteld het meeste nog,
    lieve groet, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. wat een mooie sieraden,vooral die zwarte.zelf draag ik nooit sieraden,alleen een kruisje om mijn nek,een horloge alleen als ik weggaat.

    fijne avond GREET

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke post, Josephine, weer ens wat anders dan decoraties voor in het huis.Nu decoraties voor jou persoonlijk. Ikzelf heb jaren een leren veter om mijn nek gehad...soms met een kruisje eraan...maar tegenwoordig draag ik steeds meer zilverkleurige kettingen.En soms ook een rij armbandjes, en af en toe een grote ring,een beetje kitch.Maar nooit te uitbundig. Maar zoals jij als zei...met zwart/witte kleiding,vrij rustig dus...maak je dat heel speciaal met mooie sieraden. gelukkig is er tegenwoordig veel keuze daarin...een beetje TE veel eigenlijk...want ik kan soms niet kiezen.

    (bedankt voor je lieve woordjes in mijn vorige post...ik heb er rode wangetjes van gekregen..)

    liefsss en tot de volgende post.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat smaakvol allemaal lieve Josephine. Ik draag weining zwart want ik word een grijze muis het staat me niet.. WEl broeken want het is een makkelijke kleur.GRijs staat me wel en ik draag erg veel shawls daar heb ik er massa's van.
    Lieve groeten van Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Josephine,
    vind je sieraden erg mooi, zelf draag ik veel blauwe kleding en zilveren sieraden. Vind jou roze ook erg mooi. En idd jammer dat alles zo is platgewaait, hier is er vooral veel platgeregend vannacht, maar de tuin had wel wat water nodig dus eigenlijk was ik wel blij met de regen.
    Fijne dag,liefs Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Mmm wat moet dat lekker voelen die ruisende stoffen. Ik probeer er maar niet aan te denken hoe de tuin eruit ziet,hopelijk valt de regenschade mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hay Josephine,

    Mooie kleding en sieraden, met zorg uitgezocht.
    Ja dat wil iedere vrouw toch?
    Zelf hou ik ook van zilverkleurige sieraden, deze passen overal zo mooi bij.
    En wat je zegt, zoals een blouse als een zacht briesje om je lichaam glijd is geweldig natuurlijk, en dan vooral op een zomerse dag en je zit op de fiets...dat geeft dan echt zo'n zomers gevoel..heerlijk!

    Ik wil je nog hartelijke bedanken voor je reactie op mijn bloggie..lief hoor.

    Groetjes..Marijkexx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Mooi die sieraden! Ik vind dat oud roze ook heel mooi. Bah hier regent het nu ook hoor, maar dat is wel even nodig, want het was heel erg droog, de barsten zaten in de aarde.

    Groetjes Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Prachtig, Josephine !
    Ik zie dat ik hier wat gemist heb, eerst kon ik geen reacties geven en daarna was mijn volgerslijst opeens verdwenen :-(
    Spijtig toch dat slechte weer, door de felle wind zijn ook hier verschillende planten afgeknakt, vandaag hadden we de ganse dag regen.
    Groetjes,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥