maandag 10 augustus 2020

Rondje Tuin Augustus 2020 ***

 Een week  geleden ongeveer heb ik weer een aantal foto's genomen van de bloemen die op dit moment volop in bloei staan, en jammer genoeg zijn inmiddels door de extreme warmte al de nodige hortensia struiken behoorlijk verbrand en dat zal bij jullie niet anders zijn.









Ondanks we zuinig met water moeten zijn geef ik ze toch dagelijks een flinke slok want anders blijft er toch echt bar weinig over van al die bloemenweelde om van te genieten. Zijn jullie ook al aan het worstelen met de nieuwe interface van Blogger, ik merk wel dat ze steeds verbeteringen proberen aan te brengen want deze post gaat nu duidelijk sneller dan de vorige.


9 opmerkingen:

  1. Ja, zonder water zouden ze nu heel snel verpieteren en dat zou zonde zijn!
    Ik heb vandaag voor het eerst met de nieuwe interface gewerkt en het viel me mee. Het is nog wel even zoeken en proberen, maar over een half jaar weten we niet beter meer😊

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelukkig heb je in ieder geval deze mooie foto's nog!
    Prachtig, je tuins!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Josephine,
    Mooie foto's uit je eigen tuin.
    Staan er prachtig. Mooi al die rozen en ook die hortensia is erg mooi.
    Je moet ze inderdaad wel bij houden en water geven, want anders is alles zo slap of staat het te verpieteren in de grond en dat is zonde.
    Laten we hopen dat de kinderziektes uit de nieuwe blogger langzaam zullen verdwijnen of liever snel verdwijnen..hihi..!!
    Fijn dat het jouw gelukt is.

    Groetjes, Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dag Josephine, inderdaad is het voor de bloemen al even moeilijk als voor ons om in conditie te blijven : dus veel drinken/gieten is de boodschap ! Het is ook weer zoeken bij het nieuwe programma...
    Ik wens je nog een fijne dag en groetjes van Simonne.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto’s. Je hebt een prachtige tuin.
    Ik had vandaag ineens moeite met het formaat foto’s bij blogger. Maar we moeten het ermee doen, het zal wel wennen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je bloemen zien er hier nog prachtig uit! Ja, ze hebben veel te lijden en ook al geef je ze regelmatig water, dan nog is er teveel warmte&zon voor sommige planten en struiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat mooi allemaal!....genieten liefs hou je rustig met deze warmte 💕🍀💕

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik heb alleen maar problemen met de nieuwe interface. Nu heb ik begrepen dat wanneer je in de oude blijft je die "altijd" kunt gebruiken. Wanneer je eind augustus in de nieuwe zit kun je niet terug. Hetzelfde is bij Picasa gebeurd. Ik was er supersnel bij om in Google fotos te gaan, want ja, Picasa hield op te bestaan. Vond een nieuw fotobewerkingsprogramma, waar ik uiteindelijk een tientje voor moet betalen. Tot ik ontdek dat sommige bloggers nog steeds Picasa gebruiken. Je kunt nu Picasa niet meer downloaden, maar wanneer je erin gebleven was, nog wel gebruiken. Hoop dat dit ook het geval is met de oude interface.

    Ik geef mijn tuintje ook nog steeds water. (met een gieter, beetje zuinig dus) ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je bloemen zien er prachtig uit, Josephine !
    Het is moeilijk nu om de tuin mooi te houden, we hebben hier ook al planten die verbrand zijn ...
    Vanaf morgen wordt het wat minder heet en ik ben er blij mee ... amai !

    Ja, dan die nieuwe interface, ik heb vandaag voor het eerst geprobeerd maar ik kreeg het formaat van mijn foto's niet zoals voorheen, ik heb wat gezocht en dan terug naar de oude versie gegaan, ik ga het volgende keer wel uitzoeken, veel te warm nu :-)
    Nog een fijne week verder,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥