dinsdag 29 december 2020

Het is bijna zover ***


Nog heel even en dit best wel bizarre jaar is al weer ten einde, ondanks alles ging ook dit jaar voor mijn gevoel snel voorbij. Schenk op oudejaarsavond jezelf een heerlijk kopje thee in, we kunnen het waarschijnlijk in alle rust opdrinken omdat de gillende meiden en vuurpijlen en zevenklappers en voetzoekers je niet om je oren vliegen. Ook alle dieren hebben nu eindelijk eens een rustige oudejaarsavond en kunnen gezellig mee genieten. 🐾


Neem er gerust een heerlijke taartje bij, kleine verwennerijtjes hebben we nu toch wel verdiend.

En nu we toch in kleine kring zijn kan het mondkapje af en mag je je geliefde een kus geven alvorens je begint aan die heerlijke oliebollen rijk bestrooit met poedersuiker. Deze leuke kerstkaart is gemaakt door de illustrator Marius van Dokkum, ze zijn altijd zo lieflijk getekend en met veel humor gelardeerd.

Hierbij wil ik ook graag al mijn trouwe bezoekers bedanken voor alle mooie en lieve reacties die ik heb gekregen op mijn posten, het is altijd zo fijn om ze te lezen.

Ook wil ik Elizabeth en Marjan bedanken voor weer een mooie nieuwe uitdaging voor  komend jaar die deze dames georganiseerd hebben, namelijk Crea 2021 Alfabet Challenge. Onder de linken kun je kijken hoe deze nieuwe Challenge in zijn werk gaat. Misschien is er nog iemand die graag mee wil doen en dat zou natuurlijk heel leuk zijn.
Afgelopen jaar heb ik met de CREA 5220, 52 weken met heel veel plezier alle thema's uitgewerkt, dus ook dit jaar begin ik weer enthousiast met de nieuwe uitdaging al weet ik nog totaal niet wat ik ga doen. 

Iedereen wens ik een goede en veilige jaarwisseling toe, en hoop van harte dat de wereld in 2021 verlost gaan worden van dit verschrikkelijke COVID-19 virus***


9 opmerkingen:

  1. Ik wens je een fijne jaarwisseling ( heerlijk geen vuurwerk, inderdaad blij voor de dieren) en een gelukkig en gezond 2021. Met veel creativiteit en een heleboel plezier wat dit met zich meebrengt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een grappige plaatjes heb je gekozen bij dit blogbericht!
    Ja, het was een vreemd jaar... Veel dingen zijn opeens niet meer vanzelfsprekend. En toch vinden we er wel een weg in, denk ik.
    Of het een rustige jaarwisseling wordt, weet ik nog niet... Er zijn veel verstandige mensen, maar daarnaast is er een kleine groep waarvan ik denk dat ze het wel eens erg bont kunnen maken!
    Hier horen we elke avond in de verte zwaar vuurwerk, moeilijk te lokaliseren... ook voor de politie denk ik.
    Leuk dat je weer zò enthousiast bent voor de nieuwe crea uitdaging, en ik heb je deelname van het afgelopen jaar enorm gewaardeerd!
    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hoop op een beter jaar...wat vreselijk.....ik kijk niet meer achterom hoor....en ga fris en fruitig beginnen aan een nieuw jaar..en stiekum hoop ik dat het mijn jaar word....op naar een nieuw zelfstandig leven.....en ik wens jullie ook een superr mooi jaar....liefs Ria 🍀🍀🍀

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Josephine,
    Wat een grappige afbeeldingen. Zo ontzettend leuk.
    Die laatste is ook zeer toepasselijk voor oudjaarsavond.
    Laten we hopen dat we het komende jaar weer wat van onze vrijheid terug gaan krijgen en we weer meer tijd kunnen gaan besteden aan ontspanning en de dingen die we leuk vinden te doen in onze vrije tijd.
    Een hele fijne jaarwisseling en ik wens je alle geluk en gezondheid voor 2021.

    Groetjes, Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Josephine, wat een mooie woorden en grappige afbeeldingen heb je gekozen om 2020 af te sluiten !
    Ook ik vind dat ondanks de corona aanpassingen de tijd toch weer snel voorbij ging !
    Het was heel fijn om 52 weken lang je prachtige werkjes te zien, altijd zo creatief en verrassend !
    Fijne jaarwisseling ... ik wens je een creatief en vooral gezond 2021 !
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja dit jaar..... we zijn waarschijnlijk allemaal blij dat het vandaag de laatste dag is. Morgen beginnen we vol goede moed aan het volgende jaar al zal het begin nog niet meevallen. Maar het vooruitzicht op betere tijden wordt met de vaccins toch realistischer. Hopelijk kijken we over een jaar met een beter gevoel terug.
    Leuk dat je afgelopen jaar mee hebt gedaan met Crea5220 en dat je komend jaar ook weer mee gaat doen. Ik heb genoten van al je creaties en ben nu al benieuwd naar komend jaar ;o)
    Ik wens je een knusse rustige jaarwisseling!
    Groetjes Marjan

    BeantwoordenVerwijderen
  7. We hopen allemaal op een jaar zonder virus.
    En op alles weer een beetje normaal, we gaan het zien koester de mooie momenten.
    Fijne jaarwisseling liefs Albèrtje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. O, die vind ik altijd zo grappig, die foto's of schilderijen van dieren in mensenkleding :) Dat het een heel mooi jaar mag worden met veel mooie momenten en een Corona virus dat we onder controle hebben!
    Hartelijke groet, Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk blog met al die leuke plaatjes erbij. Hopelijk had je een fijne jaarwisseling en gaan we volgend jaar weer genieten van al het moois dat je maakt.

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥