woensdag 2 oktober 2024

2e serie van 10 collages NR: 2 * * *


Vandaag laten we Collage NR: 2 zien. De woorden die deze keer verwerkt moeten worden zijn: Koraal-Ladder-Kunst en Hand. Bij deze tweede ronde van 10 collages zijn best veel lastige woorden om te verwerken. Je kunt natuurlijk letterlijk de dingen zoeken en opplakken maar om naar mijn idee er een bevredigend geheel van te maken zit ik best lang te denken en van alles uit te proberen. Helemaal niet erg natuurlijk want het is heel leuk om mee bezig te zijn en uiteindelijk kom ik er altijd wel uit naar tevredenheid. 

In deze collage heb ik eigenlijk heel veel koraal verwerkt, je ziet op de bovenste foto links onder in verkleind een koraalrif met rode bloemen. De Blauwwitte slierten hierboven  zijn ook koraalbloemen, in gedachten zie ik ze door het water golvende bewegingen  maken.



Een klein vierluik met wat details.


OP de complete collage zie links boven ook nog een heleboel slierten van Koraal bloemen. Aan de rechterkant zie je een Ladder - Trap. Tussendoor zie je op de collage voor het woord Kunst, allerlei Aquarel cirkels in verschillende kleuren. En op het middelpunt zie je een witte Hand.
Ben weer heel benieuw wat de andere dames ons deze keer laten zien.