donderdag 3 september 2015

Kleine Oscar ***










Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik een beertje heb gemaakt maar nu is er dan weer eentje geboren, OSCAR is zijn naam en zoals meestal is het weer een kleintje geworden. Blijf het steeds een uitdaging vinden om klein te werken, en daarmee maak ik het mijzelf wel lastiger want kleine beertje maken is heel wat moeilijker dan in het groot werken. Deze keer heb ik een fluweelachtig stofje gebruikt, eigenlijk was ik op zoek naar echt fluweel, de wat dikkere die je vroeger veel zag, maar tot nu toe heb ik dat niet kunnen vinden. Oscar heb ik een rimpelhuidje gegeven aan de voorkant en als je goed kijkt zie je ook een naveltje, hihi. Zijn buikje en voetjes zijn gevuld met glasgranulaat waardoor het beertje wat meer gewicht krijgt en goed kan staan.Tijdens het wandelen met Bono zag ik alweer allerlei besjes aan de bomen dus snel wat takjes meegenomen en daar ze wat kleur betreft goed bij het geheel passen heb ik ze op de foto's gebruikt. Eigenwijze Oscar met zijn grappige puntmutsje met piepkleine pomponnetje. Hij mag nog even beneden blijven maar straks verhuist hij naar boven naar de berenkast met voor hem allemaal nieuwe vriendjes. Bedankt lieve mensen voor jullie altijd lieve reactie's op mijn posten, dat waardeer ik heel erg en geniet er dan ook intens van, CARPE DIEM ***


16 opmerkingen:

  1. Wat zijn de beertjes die je maakt prachtig, het zijn echte kunstwerkjes hoor. Op dat formaat zoveel details erin leggen, geen makkelijke opdracht.
    Dankjewel nog voor je lieve reactie op mijn post,
    heel fijne dag, liefs, Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Josephine,
    Nou ik vind deze Oscar geweldig hoor. Wat een ontzettend grappig beertje en leuk met dat puntmutsje. Mooi ook dat je hem zo in je handen hebt gefotografeerd waardoor je goed kunt zien hoe klein hij werkelijk is. Knap gedaan hoor!!

    Groetjes, Marco

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Owww dat buikje !!!..wat is ie leuk!!..fijne dag meis liefs Ria x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hello Josephine
    Oscar is prachtig. Hij is zo goed gemaakt, net als al uw ambachten, maar ik hou vooral de gerimpelde buik en de navel. Het is zo'n mooi detail. Goed gedaan!
    Grote knuffel,
    Giac

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie nieuwe header Josephine!!! Klasse!
    Oscar..............klein fluweelachtig beertje met rimpeltjes en ja wel, een navel! Hij is zo leuk!!! Lief koppie en mooi hoedje, echt helemaal van Josephine. Dat konijntje is overigens ook niet te versmaden!
    Leuk hè die kleintjes?!!!!

    Als ik dat fluweel tegenkom laat ik het je weten; het circuleert wel op internet bij etsy en soms op Bearpile.

    Fijne dag verder!!! Liefs van Pink

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Josephine, Oscar is een heel lief beertje hoor, ik hou wel van zijn gerimpeld huidje, staat zo vertederend bij hem....ik bewonder je dat je zo veel details kan leggen in zulke kleine schepseltjes, proficiat hoor.
    groetjes van Simonne

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een schatje met zijn bolle buikje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Eerst wil ik je bedanken voor je lieve reaktie. Wat een schatje is Oscar wat heb dat weer prachtig gemaakt. Een heerlijk snoetje en dat heerlijke buikje. Grote complimenten hoor.
    Liefs Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Weer zo,n lieverdje, Oscar. En hij lijkt een reus bij dat andere kleine pukkie dat naast hem staat op de foto,s.hihi. Schattig
    Liefs van Rietje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. ...troppo bello...e la sua morbida pancia.....

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat is Oscar een super schattig beertje geworden...zo lief met dat rimpelige buikje en zijn naveltje hihi.

    Liefs, Ciska

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Kleine Oscar is allerliefst, Josephine, prachtige details weer ...
    het punthoedje met de pomponnetjes, het neusje ... en zijn rimpelbuikje vind ik gewoon geweldig !
    Ieder beertje dat je maakt is weer anders en uniek !
    Wat betreft mijn 'oude kaarten' verzameling, ongeveer een schoenendoos vol, denk ik, Kerstmis, Pasen, met katten ... echte oude met teddyberen nog niet zoveel, ik heb iemand op een rommelmarkt leren kennen en zij bewaart voor mij die met teddyberen ... zo lief van haar !
    Koud en regen hier ... de zomer lijkt ineens voorbij ...
    Fijn weekend,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Dag lieve Josephine! Allereerst dank voor je berichtje op mijn blog!
    Het was alweer een tijdje terug dat ik wat had gepost. Soms komt het er niet van
    door de drukte van het dagelijks leven! Maar dat zal je vast wel herkennen. Ik hoop dat alles goed met je is! En wat een schatje ,je nieuwe beertje! Echt een lieve Oscar! Je verdient er ook een Oscar voor!!!! Een hele fijne week lieverd! Dikke kus van Marianne XXX

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Oi Josephine!Muito lindo o pequeno Oscar! ficou perfeito com suas rugas na barriga.Você é muito talentosa.Beijos amiga

    BeantwoordenVerwijderen
  15. hallo Josephine, weer eens bijgelezen op je blog. Wat een dot van een beer heb je gemaakt, ben er weg van en dan je leuke spelden kussen, zo grappig, Je krijgt zo een hele miniatuur wereld...erg leuk.
    Fijn weekend hoor, groetjes Hanneke

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥