maandag 18 januari 2010

Abstract voorjaars verlangen...










Na de toegift sneeuw afgelopen zaterdagnacht, weer zo'n 8 centimeter, ben ik best wel blij dat al die bergen sneeuw rondom het huis nu eindelijk eens langzaam aan het verdwijnen zijn. De vogels zijn al weer druk aan het kwetteren en kunnen nu eindeljk weer eens genieten van de vetbollen. Door de strenge vorst waren de bollen bevroren vetklompen geworden. De snaveltjes leken wel pikhouweeltjes, zo hard moesten ze bikken om maar een klein krummeltje van al dat lekkers tot zich te kunnen nemen. Eigenlijk begin ik een beetje naar de lente te verlangen, alhoewel het me duidelijk is dat ik nog even geduld moet hebben.
Gisteren heb ik een abstract voorjaars verlangen gemaakt om een beetje kleur in deze zwart wit wereld te brengen. Het creëren gaf me al een fleurig gevoel.....laat mij maar even verder dromen, dromen jullie mee?



13 opmerkingen:

  1. ik wel hoor,kijk maar bij mij op mijn blog,dromen we samen.die ene foto word ik dizzie van,met al die draaingen..moet niet teveel naar kijken,heb jij daar geen last van.
    Ik sta steeds weer versteld hoe jij aan die foto's komt,en maakt.Oh ja vandaag alleen maar vrolijke bloggers,vanwege het weer,zei ik net ook al tegen de wijkverpleegster,,ik zei,ga dansend naar buiten,kijk maar uit zegt ze,eerst een paar ballet lessen,welnee,zeg ik, het voorjaar zit in mijn benen.

    groetjes GREET

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heej Josephine, ik droom mee heerlijk ik doe het liefst niet anders.
    Prachtig je foto's heerlijk bezig zijn met je hobby ja wij komen onze dag wel door;-)
    Ziet er heel vrolijk uit, lieve groet Irma en een hele fijne blogweek.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, ik verlang ook zo naar het voorjaar. En weet dat ik nog even geduld moet hebben, en ook dat we nog van alles kunnen krijgen. Droom lekker mee.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Josephine, jaaaa....ik droom even met je mee. Ik verlang ook naar het voorjaar. In huis is het al een beetje Lente door alle heerlijk geurende bolletjes e nu de sneeuw bijna weg is, krijg ik het voorjaar in het hoofd. Ik geniet nu even van je prachtige foto's, ooo tulpen ik vind ze zo mooi.
    Fijne dag en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I miss spring too!Though I like snow,I don't like cold,so I can't wait for a bit green color!
    ♥,Oana

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik verlang ook naar de lente,ben het ook een beetje zat,wil de tuin in,haha oh over de vogeltjes en de vetbollen,wat vertel je dat grappig,het is niet leuk voor ze hoor,maar wel grappig hoe je het tikt,je foto`s zijn zeker ab...ehh ik kan het niet tikken,maar wel mooi kunstig gedaan,fijne avond,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heb je er nu allemaal wormpjes voor de vogeltjes in gemaakt.....?????
    Of zie ik ze vliegen?????
    Fijne avond

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat ben je weer kunstig bezig geweest Josephine. Zulke mooie foto's. En ja ik geloof dat iedereen naar de lente verlangt. Meestal wordt het winter zo in Januari, Februari en daarna lente maar nu is het allemaal anders dus we kunnen nog wel het een en ander verwachten denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk Josephine, ik haal ook het voorjaar maar een beetje in huis in de vorm van bolletjes want we kunnen nog flink winterweer verwachten.
    veel liefs Jannet

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Vooral de warme tinten van de eerste foto spreken me aan. Ik ben een lente-mens, dus ik kijk er ook naar uit. Maar toch: alles op z'n tijd, zo hoort het, zo is het best.

    OT: ik wou al een tijdje meer schrijven op mijn blog, maar die 'paradijselijke' dag was inderdaad (zoals je weeral aanvoelde!) de aanleiding voor de start van mijn Weekboek.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook ik geniet en droom stilletjes met je mee.....proef al een beetje het ontluikende prille voorjaar in je creatie's, vooral de wit met groen geaderde tulpen met kartelrandje zijn in het echt ook een van mijn lievelings voorjaarsbloeiers.....
    Dit gaat weer een mooie blogweek worden.......
    .......ik voel iets borrelen ik voel iets dartels.....dat moet het naderende voorjaar zijn.....

    Met een warme groet!
    Ger

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Josephine,
    prachtig zijn je creaties, vooral de laatste vind ik erg mooi, ook hier heb ik al veel tulpen in huis en hyacinten want de winter duurt mij ook altijd te lang. Volgende week verwachten ze weer vorst dus we moeten idd nog even geduld hebben.
    Fijne dag,groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat prachtig is dit.
    je hebt weer schitterende fotos geplaatst en ik geniet er steeds van om al dat moois te zien

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥