vrijdag 8 januari 2010

Claude Thérberge...























"Claude Thérberge" waarschijnlijk hebben jullie wel eens van deze veelzijdige kunstenaar gehoord. En als de naam niet bekend klinkt dan herkennen jullie zijn werk wel denk ik. Altijd heerlijk vrolijk van kleur, en erg lieflijk getekend, zijn werk waardeer ik zeer. En daar ik nu zin heb in een vrolijk gekleurde post, leek me dit een goede keus. Op internet is natuurlijk nog veel meer van zijn werk te bekijken.

Lieve groet Josephine ♥

19 opmerkingen:

  1. Heej Josephine,

    Ik ga er op google ik wil graag eens zien wat hij allemaal maakt, heel mooi en vrolijk.
    In een ver verleden heb ik een cursus schilderen gedaan joh wat is dat moeilijk, mensen met deze gave worden daar mee geboren denk ik,

    Lieve groet en alvast een heel fijn weekend Irma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve Jozephine

    wat een verassing,,al die mooie kleuren,de laatste, met poes, is enig,of hij zeggen wil,,,zie mij eens lekker zitten,en op een na de laatste,het verliefde koppel, mooi is hij,
    ik heb nog nooit van dit werk gezien,en het bevalt mij wel.

    groetjes GREET

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kunst, ik zie het voor het eerst, lekker kleurig en zwierig, heerlijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. oh josephine dit vind ik écht práchtig
    ik had volgens mij nog nooit van hem gehoord
    of gezien....maar daar is nu een eind aan gekomen want ik ga zeker dalijk eens uitgebreid googelen! :))
    ik vind dit werkelijk práchtig
    ja idd een heerlijk vrolijk gekleurde post wauw
    ~~
    ik zie idd dat jij wel bij mij langs kan komen alleen heb ik het idee dat jij nu toch de enige bent...

    warme groet
    ♥♥-lief

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ow josephine ik ben er hélémáál weg van wat een prachtige schilderijen maakt hij zeg
    mag ik ook een paar foto's plaatsen op mijn blog??
    of heb je dat liever niet?
    Please let me know

    liefs ♥♥-lief

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hallo Josephine,ik heb het gevonden hoor,er staav veel mooie schilderijen op,heb er ook een paar ij mij zelf gezet,ik plaats ze niet,maar vind het mooi om tezien.


    GREET

    BeantwoordenVerwijderen
  7. de schilderijen..strak vakwerk hoor!
    Erg strak...(hihihi)
    groetjes van een losbandige kunstenmaker.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Josephine,
    dit is erg mooi en vrolijk met al die kleurtjes. Kende de man en zijn werk niet,maar dankzij jou kom ik toch weer iets te weten. Zal ook eens op google kijken. Leuke tip.
    Fijne dag,groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ow jee ik heb geen idee,wie de kunstenaar is en zijn werk herken ik ook niet,vind zijn werk wel heel vrolijk en de onderste met de poes vind ik schitterend,ik wens je een fijn weekend,lieve groet Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh jee ik ben de zoveelste. OOk ik weet van niks. Mooi dat jij ons dan wat kennis geeft want ik vind dit mooi en kleurrijk. Om helemaal vrolijk van te worden.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. vooral die eerste vind ik prachtig!!
    wat een vrolijke kleuren

    BeantwoordenVerwijderen
  12. The second one is my favorite.I didn't heard about the artist,so thanks for sharing! xoxo,Oana

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Lieve Josephine. Nou heb ik je gisteren een ellenlange brief geschreven en uitgelegd dat ik er een paardagen niet was en niet op visite was gekomen. Ik heb n.l. een laptop gekregen van mijn lief en we zijn een paar dagen bezig geweest om hem te installeren en om die andere leeg te halen. Gisteren bezig geweest met de printer te installeren, tot vannacht 2 uur was onze zoon bij ons , vandaag werkt hij eindelijk helemaal draadloos. Maar ik heb echt gisteren gereageerd op je aura foto. Zo mooi. En ik dacht toch dat ik alle drie stappen gevolgd had om mijn comment bij jou te laten komen.Getsie, moet ik direct toch oppassen dat het wel goed gaat en maar even kijken of het is aangekomen.Natuurlijk zijn we blogvriendinnen, juist gezellig. Lieve groeten van Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  14. oh en nou vergeet ik nog te zeggen dat deze foto's van kunstwerken weer zo mooi zijn. Die met de kat is mijn favoriet. Ik heb zelf zo'n grijze pers gehad. Groeten Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb nooit van hem gehoord en nog nooit niets van gezien! Ik ben niet zo op de hoogte van moderne kunst...maar dit is toch wel heel bijzonder...leuk dat overal die druppeltjes weer in terug keren!!
    gr. en fijn weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Nee, ken hem niet. Een aangename kennismaking wel. 'Feel good' werken, heel dynamisch, heel decoratief. En vaak met katjes! Vooral de tweede heeft me bekoord.

    Ik wil je nog even bedanken voor je heel fijne reacties. Ongelooflijk dat je zo goed mijn gedachten kunt volgen. Dat bewijst dat je een heel aandachtige lezer bent. Zowel bij de fabel als de souvenirs sloeg je de nagel op de kop! Dat doet me écht plezier!

    Een warme groet en nog een prachtig (sneeuwwit?) weekend.
    Wim.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ik ken deze kunstenaar niet Josephine, maar na het lezen en bekijken van jouw blog wil ik wel meer werk van hem zien. Fijn weekend hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi Josephine, wat een prachtige kleuren, ik ken dit werk en de kunstenaar niet, maar het zijn kleurrijke plaatjes in een periode waarin wit de scepter zwaait hihi. Het sneeuwt er hier nog vrolijk op los.
    Ik ben nog steeds gestopt met roken, wat lief dat je hier naar vroeg, alleen sporten, bah nee, toch niet iets voor mij, maar ik doe nu alles lopend, omdat het op de fiets voor mij tè glad is, dus aan de conditie wordt nu toch gewerkt.
    Fijne zondag.
    Liee groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥