maandag 28 maart 2011

Kersenbloesem ***







Een paar posten terug liet ik die Mooie [?] roze Rozen zien weten jullie nog,  inderdaad, toen waren ze mooi, maar wat een pech heb ik daarmee gehad. De eerste dag al een aantal die gingen hangen en ze hebben nauwelijks drie dagen gestaan, een paar kostbare bossen op deze manier, bahhh.....wat een teleurstelling. Ze hangen nu wel te drogen, en het lijkt dat het gaat lukken, dus krijgen ze toch nog een tweede leven. Nu staan er een aantal vazen gevuld met Kersenbloesem en een aantal witte Ranonkels. Twee vazen staan pal naast mijn laptop, dus dat is een continue genieten.  Zo PRACHTIG die kleine bloempjes van de kersenbloesem, en deze staan nu al bijna een week. De ranonkels hebben zowel gele als bordeaukleurige meeldraden, grappig hé.
Hebben jullie gisteren ook zo genoten van het heerlijke weer, wij kregen onverwachts visite en hebben behoorlijk lang buiten kunnen zitten. Het was zelfs de eerste keer dat we uitgebreid buiten hebben gegeten, HEERLIJK, en daar hebben we dan ook volop van genoten ***


16 opmerkingen:

  1. Mooi die witte bloesem...jammer dat je vorige rozen zo kort heeft gestaan ......altijd moeilijk bloemen......en inderdaad het was heerlijk gisteren...wij zijn weggeweest...en hebben genoten.......fijne week.....liefs van mij.....xxx...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Spijtig van die mooie rozen, Josephine, maar de kersenbloesem en ranonkels maken het dan weer goed, ze zijn prachtig !
    Mooie foto's ook !
    Ja, de afgelopen dagen hebben we kunnen genieten van een heerlijk lenteweer, voor zaterdag voorspellen ze hier 22°, ben benieuwd :-)
    Fijne week,
    Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dit is altijd spijtig als je een hoop geld neer moet tellen en er dan zo weinig plezier van heb.
    maar de ranonkles en de kersenbloesem hebben het gelukkig weer goed gemaakt en wat zijn de foto,s weer super mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hè...wat jammer van die rozen...maar ik weet dat jij heel goed rozen kan drogen...dus dat komt helemaal goed! Wat een waanzinnig mooie foto`s zeg! Zoooohelder. Ik heb een nieuwe toestel,een Nikon...helemaal geweldig dus, maar ik kan er nog niks van,eerst eens oefenen.
    En ja, we zijn druk bezig, maar het neemt natuurlijk wel even de tijd om een boek te maken.Dus alles op z`n tijd,zeg maar.

    Jij ook een hele fijne week,

    lieve groetjessss

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ja zeker jammer van je rozen, hoop dat je er straks nog veel plezier van gaat krijgen als ze goed gedroogd zijn! maar je hebt nu ook weer supermooi gevulde vazen én fotos!!
    en het weer was echt zo heerlijk, zijn we al best mee verwend he:) nu ook weer een strakblauwe lucht en zon, zo fijn!
    en dat gaatje in het ei.. heb ik niet zelf gedaan hoor, zo gekocht! maar ik denk dat het misschien wel lukt met een heel klein boortje, heb je dat al eens geprobeerd?
    het ei wat ik had was een ganzenei dus ook wat dikker, gelukkig heb ik er nog eentje waar ik nog van kan genieten, die andere viel op de grond en tja dan kan het niets hebben he!

    lieve groetjes, Tjits

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat is genieten bij je met die mooie bloesemtakken en ranonkels. Je hebt het ook zo mooi opgemaakt in die vaas!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. lieve Josephine,mijn rozen hebben ook maar 3 dagen gestaan,maar ik droog ze niet hoor..veel te veel werk,geintje.maar wat zijn je foto's prachtig,kan wel zien dat je goed met het toestel overweg kan,en dat het een goeie is,
    Annemieke laat mij ook altijd zien wat ik met mijn toestel kan doen,maar als ze weg is gaat alles weer mis,dus van mij geen mooie plaatjes hoor.heb vanmorgen al vroeg(7uur) de was buiten hangen,en wat is het dan heerlijk buiten,de specht was aan het timmeren,de vogels zongen hun hoogste lied, hommels zoemen om je heen,oh,,,wat is dit geweldig.het was zo stil,zelfs mabel was onder de indruk,ze zat heel rustig naast mij ,en keek af en toe met haar oogjes naar me,of ze zeggen wil,heerlijk he vrouwtje.mag ik je een fijne dag toewensen,,liefs van mij GREET

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig die kersenbloesem, ik ben er weg van!
    Hele mooie foto's Josephine!

    Veel groetjes, Veronique

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat ben je lekker aan het spelen met je camera en de voorjaarsbloemen,en de zon,de scherpte diepte en het licht.....goed gezien!Staat er prachtig op!!

    Jammer dat je prachtige rozen zo kort gestaan hebben......
    maar wie weet...jij bent een kei in bloemen drogen....dus komt het plezier van die bos nog;-)

    Lekkere zonnige dag gewenst!!
    Liefs,Ger

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Allereerst wil ik je bedanken voor die superlieve reactie, ik kleur er nog van, temeer omdat ik jou prachtige foto's altijd zo enorm bewonder. Ook deze zijn toch weer genietmomenten....zo prachtig die Kersenbloesem, ik denk dat ik ook maar eens wat takken ga halen.
    Ik had net als jij de vorige keer een boeket oudroze rozen en die lieten hun kopjes ook al na nog geen twee dagen hangen.
    Vandaag weer zo'n prachtige Lentedag, ik zou even telebankieren en dan weer naar buiten, maar dan toch weer even op alle blogs kijken.......ohhhh....die aantrekkingskracht van dit Blogland hihi.. zit er dus weer veels te lang achter.
    Fijne dag en liefs, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig zijn de bloemetjes,ja met rozen kun je het wel eens slecht treffen,balen is dat,ik zat alweer te denken om zo`n boom op mijn lijstje te zetten haha voor de takken,maar dat lijstje is al zo lang en zoveel tuin heb ik niet eens,voel mijzelf soms zo`n hebberd haha,jij ook een hele fijne week,liefs Joke.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige bloemen, en de kersenbloesem vind ik ook altijd zo prachtig, we gaan de goede kant op van het jaar. Heerlijk het voorjaar, hier is dat ook zo en ik heb ook kersenbloesem en pruimenbloesem in bloei. Mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. wat een hele mooie tak zeg, vindt zelf zo mooi als de bloesem aan de takken zit.
    heb wel genoten vandaag van het zonnetje heerlijk, heb vandaag mijn klerenkast naar buiten gedaan, oohhh en dat ruikt dan zo lekker he,die buitenlucht.

    fijne avond
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  14. What a sweet and lovely blog! It's a pleasure to meet you, I'm following you from Trapani, Sicily. Gorgeous pictures!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Extraordinary photos. There is much beauty in these flowers. Stunning white colors and an exquisite texture. Greetings.

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een prachtige combinatie! oooh ik geniet!! Hier ook lekker buiten gezeten en gegeten en nu al weer de deuren wijd open.
    heerlijk'
    fijne week
    Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥