woensdag 2 september 2009

De charme van eenvoud...




















Dit zijn nou van die leuke dingen, een simpel fotoboekje, een schrijfblokje, een paar vulpennen uit mijn kleine verzameling, een oude boekensteun [familie stukje] en een lap stof. Vanmiddag tijdens mijn marktbezoek ben ik meteen nog even langs een stoffenzaak gegaan waar ze altijd hele mooie stoffen hebben. Nee.....nodig had ik het niet, want ik heb genoeg mooie lapjes. Maar ik vind het altijd zo heerlijk om daar even rond te snuffelen, alles te bekijken en aan te raken. Tja...natuurlijk, hoe kan het ook anders, viel mijn oog toch weer op iets wat ik niet kon laten liggen. Het is van een mooie kwaliteit linnen met daarop genaaide bloemmotieven. Wat het gaat worden weet ik nog niet, misschien een mooi kussen, ik ben namelijk gek op kusssens, VEEL kussens. In 1e instantie heb ik het nu gebruikt als achtergrond voor deze foto's. Het schrijfblokje kwam ik ook vanmiddag tegen , het is zo'n liefje met die roosjes dat ik die ook maar heb mee genomen. Opeens bedacht ik me dat ik ergens nog een fotoboekje moet hebben met een roosmotief erop. Enfin....eerst maar even een rondje met mijn lieve Bono lopen. Onderweg liep ik al te bedenken hoe ik dat allemaal eens leuk bij elkaar ging brengen en kwam nog wat mooie bessentakjes tegen die ik ook daarvoor kan gebruiken. Bij thuiskomst heb ik er een sfeerhoekje van gemaakt. Het is allemaal heel simpel, maar ik vind het mooi door zijn eenvoud.


Lieve groet Josephine,

11 opmerkingen:

  1. Zo'n mooi boekje met rozen, dat nodigt uit om erin te schrijven. Mooie sfeerplaatjes en wat knallen de bessen er lekker uit!
    liefs Jannet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Josephine, bedankt voor je antwoord op het fotobewerkingsprogramma, ik ga er eens op een wat rustiger moment naar kijken.
    Wat een prachtig sfeermoment heb je vastgelegd, dit bewijst zeker dat eenvoud mooi is.
    Ik hou ook heel erg van de bossen, om te wandelen met de hond of er te fietsen, vaak met afwisseling van heide, dan kan ik ècht genieten. Ik ben gek van de rust van de natuur.
    Bedankt voor je lieve berichtjes iedere keer weer, ik vind het leuk om ze te lezen.
    Fijne dag en een lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, ben het met je eens dat eenvoud mooi is. En hier siert het echt mooi met dat linnen de pennen en het boekje.

    groetjes Lia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een mooi hoekje zo, simpel maar erg mooi!
    Groetjes Jo

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hi Josephine,

    Eenvoud is zo verschrikkelijk mooi. Dat zie je maar weer aan de foto's die jij maakte. De laptop staat hier op de tafel naast me. Af en toe kijk ik naar een foto. Ik voel me er vredig en rustig door worden. Heel mooi gedaan. Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. hi josephine

    jee wat ben je lekker bezig geweest zeg geweldig!
    zelf kan ik eenvoud ook erg warderen dus geniet ik ook volop van jou mooie foto's en al was leesbaar is!
    ik ken het gevoel maar wat goed in zo'n winkeltje met allemaal prachtig spulletjes alles even door de vingers laten glijden om zo een beetje van het gevoel nog meer binnen te laten komen (ofzo)
    ****
    @ik hoop ook dat mijn vijgeboompje mij volgend jaar heerlijk en zeer schandelijk gaat verwennen hoor ik kan niet wachtten tot die dingen op mijn grasveldje ploffen
    @ja je hebt je idd als volger ingesteld en zo bedoelde ik het helemaal, **TOPPIE :-))
    @ennu volgens mij loopt mijn blog nu met de tijd mee ;-) (dank voor het melden)

    lieve ♥♥ groet van mij xzenna-fé

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Erg mooie foto's. Mooie styling. Moet ik nog leren ben ik bang .
    groeten van Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hier is dan een tegenbezoekje van mij aan jouw heel erg mooie blog .
    Mooie sfeer foto's heb je gemaakt .
    Ga gauw verder kijken .
    groet Rini

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Josephine.
    Bij toeval las ik je commentje bij Rini (Catharina's love) en nieuwsgierig als ik ben dacht ik bij mezelf "eens ffkes koekeloeren bij je)
    Goh wat heb je een leuke uitstraling gecreeërd hier zeg. Het nodigt gewoon uit om eens rond te neuzelen. Vooral die oude vintage dingen en curiositeiten. Dat is een raakvlakje wat we delen hoor.
    Ik ben op mijn blog meer bezig met Photoshoppen maar "achter de schermkes" zoals ik altijd zeg, komen meer andere dingen aan bod.

    Heb nog een fijne dag hè en groetjes vanuit Brabant. Rian

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Josephine,

    Jij weet écht van elk hoekje iets moois te maken en het perfect op foto vast te leggen.
    Prachtig. Het is allemaal even sfeervol!

    Liefs, Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Het geeft mij een warm gevoel dat je mijn blog bekijkt en het ook leest , dit wil ik je gewoon even vertellen .Dus zomaar even een berichtje terug van mij .
    Lieve groet Rini

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥