maandag 14 september 2009

Mooi ontworpen hersengymnastiek...


                      Hier een paar voorbeelden


                   Ze zijn werkelijk prachtig allemaal





          En er staan nog veel meer spelletjes op de site







Het is echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen op deze site [de link zet ik onder aan dit bericht] Er staan allemaal kleine, zeer mooi ontworpen spelletjes op. De ontwerper is "Ferry Halim" een creatief web designer. De spelletjes zijn stuk voor stuk al heel leuk om gewoon te bekijken hoe ze in elkaar gezet zijn. Zelf vind ik dat heel knap gedaan. En  als je aan een spelletje begint lijken ze in eerste instantie ook vrij simpel, maar als je er echt mee aan de gang gaat blijkt dat de moeilijkheidsgraad veel hoger ligt dan je zou vermoeden.  Echt heerlijk om je vingervlugheid en je hersens uit te dagen. Ben benieuwd wat jullie er van vinden. Veel plezier met het spelen...

Hier de link...
http://www.ferryhalim.com/orisinal/

Lieve groet Josephine

12 opmerkingen:

  1. Spelletjes, heerlijk! Heb net al geprobeerd om bijen te vangen maar het valt niet mee. Deze link gaat bij de favorieten, bedankt Josephine!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goeiemorgen Josephine, bedankt voor je altijd weer lieve berichtjes op mijn blog.
    Ik heb ook deze link bij mijn favourieten geplaatst en heb net even gekeken, het ziet er prachtig uit, dus bedankt dat je dit met ons wilde delen. Ik heb ook al geprobeerd de bijtjes te vangen, pfff idd moeilijker dan je denkt. Als ik iets meer tijd heb dan ga ik eens meer spellen bekijken. Nu roept het werkt weer.
    Fijne dag en hartelijke groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ga 'm ook direct bij de favorieten plaatsen hoor. Dank voor deze lieve tip.
    Altijd leuk om eens te doen als je een vrij momentje hebt...........
    Maar nu snel weer eerst aan de slag.
    Fijne dag

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goeie morgen Josephine. Ik heb de link opgeslagen, ga ze straks bekijken en beslist doorgeven aan al mijn mannen die allemaal gek op spelletjes zijn, zeker ook als ze op de computer zijn. Dank je wel voor je fijne commentaren op mijn blog. Fijne dag verder.
    Riet

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemorgen Josephine , Nee ik heb nog geen spelletjes gedaan want ik ben bang dat er van mijn andere werkjes vandaag niets komt .
    Je vroeg mij over het geven van presentjes aan elkaar . Soms ontstaat er een leuke band met een andere blogger die dan zoals Marja iets aan je vraagt waarop je zegt iets toe te sturen en dan krijg je via email het adres .
    Ik heb dit jaar veel ontvangen .
    Mieke , daar heb ik erg veel van gekregen , die heeft mij door een heel moeilijk jaar heen gesleept en kwam altijd met een door haar gemaakt presentje aan .
    Riet wilde een poosje geleden weten wat de moo's die ik gemaakt had betekende en na haar informatie en wat moo's toegestuurd te hebben kreeg ik weer een lavendel zakje .
    Ook weer te veel voor hetgeen ik haar stuurde .
    Ik heb wel bij de div, mixed media groepen gezeten en dan krijg je ook wel eens iets voor je verjaardag .
    Ook is er wel eens een give away en als je dan uit de lijst met comments getrokken wordt geef je ook weer je adres op en komt het cadeau jou richting uit .
    Hoop dat ik jou zo weer wat wijzer gemaakt heb .
    Lieve groet van Rini

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ken dit soort spelletjes wel, maar helaas heb ik die vingervlugheid niet meer. En gaan deze dingen aan mij voorbij. Ben al blij dat ik kan oefenen door berichten achter te laten bij jullie.
    Maar wel leuk om te doen vermoed ik.

    groetjes lia

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke spelletjes! Ik bakte er niks van. Vanavond maar weer even dooroefenen. Dit kan ik natuurlijk niet op me laten zitten, hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Josephine,
    Wat een leuke website met ontzettende leuke spelletjes. Geen druk gedoe maar heerlijk ontspannend. Het is niet altijd eenvoudig maar leuk om even tussendoor te doen. Hij staat inmiddels bij mijn favorieten.
    fijne dag morgen.
    Groetjes Renata

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Josephine,
    dankjewel voor deze link,vind het echt superleuke spelletjes.Hij staat bij mijn favorieten,als het nu maar niet verslavend werkt want als je eenmaal begint.....
    Fijne dag nog,groetjes Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. whahah wat een super site zeg
    ik sla hem ook gelijk op bij mijn favoo's
    zijn idd práchtig om te zien ook
    ik heb net het spel met het theepotje gespeelt echt leuk!!
    die muizen hihi
    dankje voor het delen ♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  11. ow josephine mag ik de site ook op mijn blog plaatsen??
    bij mijn links
    hiermee wacht ik even af op jou antwoord

    veel liefs xzenna ♥

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een reactie achter laat, bedankt.♥